• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Onze tegelmerken

Onze merken vloertegels en wandtegels bevatten louter namen van eerste klasse fabrikanten. Iedere fabrikant staat garant voor een scala van hoogwaardige producten: van A-kwaliteit, eerste keuze en eerste sortering. Een kleine sortering van de fabrieken waarmee wij werken vindt u hieronder.

Klik op een van onze merken om binnen hun assortiment te zoeken

Directe import vanaf de grootste vloertegelfabrieken in Italië

De Vloerenman importeert rechtstreeks vanaf de fabriek. Doordat we strenge selectiecriteria hanteren en scherpe prijsonderhandelingen voeren, kunnen wij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding garanderen. Door onze rechtstreekse contacten met de fabriek is een korte doorlooptijd van de bestelling eveneens een feit.

Wij werken onder andere met:

Lea, Ariostea, Atlas Concorde, Mosa, Castelvetro, Caesar, Imola, La Faenza, Venis, Emil, Ergon, Monocibec, Cerdomus, Kronos, Louis Modern, Casa Dolce Casa, Rak, Cotto d’Este, Tagina, Porcelenosa, Keraben, Monoceram, Casalgrande Padana, Leonardo, Isla, Provenza, Sant Agostino, Marazzi, Porcelanite Dos, Rex, Keope, Moda, Serenissima, Cercom, Herberia,Italgraniti, Blustyle, Novabell. Ook vrijwel alle niet weergeven merken kunnen wij voor u leveren. Neem daarvoor contact met ons op.

Wegens de huidige COVID-19 maatregelen kunt u onze showroom niet bezoeken.

Wij helpen u wel graag verder via een digitaal adviesgesprek.

Wilt u een digitale adviesgesprek inplannen? Klik hier om een digitaal adviesgesprek te plannen. 

Wij zijn tevens bereikbaar op info@vloerenman.nl voor al uw vragen.

Heeft u liever dat wij bij u thuis op locatie de situatie komen bekijken om u een offerte op maat aan te bieden? Ook dat is mogelijk. Klik hier om een afspraak in te plannen met onze adviseurs.

Excuses voor het ongemak – en hopelijk tot gauw,

Met vriendelijke groet,

De Vloerenman

WhatsApp chat