De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

 

Tegels vloerverwarming

Vloerverwarming onder tegels laten leggen door de Vloerenman

Een nieuwe vloer is een uitgelezen moment om ook na te denken over vloerverwarming. Dit lijkt wellicht een grote stap, want wie gaat die vloerverwarming leggen, wat kost dat wel niet en is het echt fijner dan die vertrouwde radiator?

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: tegels en vloerverwarming is misschien wel de beste combinatie die u kunt kiezen. Kort op een rij:

  • Wij leggen uw vloerverwarming én nieuwe vloer
  • Geen radiator meer; en dus een (optisch) grotere ruimte
  • Optimale warmtegeleiding, dus geen warmteverlies
  • Altijd warme voeten

Vloerverwarming tegels: kosten totaalpakket

Ons brede servicepakket bestaat uitsluitend uit maatwerk. Wilt u alleen de tegels, een combinatie met vloerverwarming of het complete pakket waarbij we ook voor de juiste isolatie zorgen? Hoeveel vierkante meters beslaat het project? Welke tegels wilt u? Dit zijn enkele factoren die van invloed zijn op de prijs. Maar gelukkig kunnen we u een heel gedetailleerd overzicht sturen wanneer u een offerte aanvraagt. Door uw wensen en omvang van het project zo goed mogelijk op papier te zetten, krijgt u een duidelijk beeld van wat onze diensten kosten.

Neem contact op Maak een afspraak

Marazzi Treverk Capuccino
Pietra Di Casa Calcare Nero

Tegels voor vloerverwarming

Tegels die warmte goed vasthouden én geleiden, een lage warmteweerstand hebben en die goed isoleren, zijn zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Daar vallen dus niet alle tegels onder. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod, met de toelichting of deze tegels geschikt zijn voor vloerverwarming.

Houtlook tegels en vloerverwarming

Houtlook tegels en keramisch parket zijn nagenoeg hetzelfde – op de afmetingen na. Beide zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming, omdat ze zorgen voor een optimale warmteoverdracht. Dit betekent dat er geen warmte verloren gaat in de lagen van de vloer. Ook trekken houtlook tegels (en keramisch parket) niet krom.

PVC tegels en vloerverwarming

Ook PVC tegels kunt u heel goed combineren met vloerverwarming. De warmteweerstand van PVC is namelijk uitermate laag, waardoor er weinig tot geen warmte verloren gaat. Mogelijk heeft u een ondervloer nodig als u kiest voor PVC tegels. Hierover adviseren we u graag.

Betonlook tegels en vloerverwarming

Onze keramische tegels met betonlook zijn uitermate goed samen met vloerverwarming te gebruiken. Net als de houtlook tegels zorgt keramisch parket voor een optimale warmteoverdracht en isoleert dit type vloertegel heel goed. Lekker warme voeten én een betonlook kunnen dus zeker samen.

Tegelvloer met vloerverwarming vervangen

Moet uw tegelvloer vervangen worden of wilt u alleen nieuwe tegels? Ook dan staan we voor u klaar. Dit eigenwijze karwei kan nog wel eens flink lastig uitpakken en dan is het altijd fijn om ervan uit te kunnen gaan dat een betrouwbare partij de volledige zorg op zich neemt. In plaats van zelf te knoeien – en flinke schade te riskeren – kunt u dit soort projecten beter overlaten aan een vakkundige partij. Lees meer over wat we voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op.

Neem contact op

Vloerverwarming en tegels leggen

Beginnen we op een kale vloer, dan leggen we de vloerverwarming op de originele manier. We werken de radiatoren weg en realiseren iedere keer weer een professioneel resultaat.

Allereerst brengen we de vloerverwarming aan op zo’n manier dat iedere vierkante meter in de ruimte straks lekker warm aanvoelt. Vervolgens gaan we aan de slag met het leggen van de vloer.

We verzorgen het hele proces

Uitsluitend tegels laten leggen

Koopt u uw nieuwe tegels bij de Vloerenman, dan kunt u voor het mooiste eindresultaat kiezen voor onze legservice. We komen de tegels dan brengen en monteren ze vakkundig op de ondervloer.

Tegels en vloerverwarming

Een nieuwe vloer is vaak een uitstekend moment om ook vloerverwarming te laten plaatsen. Zeg maar gedag tegen die radiatoren en hallo tegen een nieuwe, strakke vloer. Ook voor deze service kunt u bij ons terecht.

Ook de isolatielaag

Wilt u dat wij ook aan de isolatie van uw vloer werken? Dan maakt u gebruik van ons totaalpakket. We verzorgen hierbij de isolatielaag, vloerverwarming én uw nieuwe vloertegels.

Voorbeelden van onze tegels met vloerverwarming

Tegels over tegels met vloerverwarming

Of tegels over tegels de beste optie is voor uw vloer, bekijken we graag naar aanleiding van uw aanvraag.

Neem contact op

De vloerenman: uw partner voor vloerverwarming en tegels

We verzorgen een compleet sluitende planning, eventueel in combinatie met het aanbrengen van een nieuwe deklaag en het legwerk van de tegels. U hoeft in het hele traject nergens naar om te kijken; we verzorgen alles tot in de puntjes. De Vloerenman is niet voor niets dé vloerverwarming- en tegelspecialist van de regio Utrecht!

Persoonlijk advies nodig?

Maak gebruik van onderstaande buttons om een afspraak te maken in onze showroom.

Persoonlijk advies nodig?

 

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?