De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Mozaïek tegels Stone Panels

Prachtige stone panels verkrijgt u via ons!

Klassieke mozaïektegels van natuursteen ìn de keuken, vrolijke gekleurde keramiek tegels in de woonkamer en glasmozaïek tegels in de badkamer. Speels of stijlvol gecombineerd met wandtegels of vloertegels, de mogelijkheden van mozaïek tegels  zijn eindeloos. Niet alleen de toepasbaarheid van mozaïek tegels is divers, ook het kleurenpalet van de keramische tegels en het glasmozaïek is eindeloos. De Vloerenman biedt een uitgebreid gamma in alle stijlen, kleuren en afmetingen aan mozaïektegels stone panels.

Stone panels

Stone panels zijn als het ware 3d mozaïeken gemaakt van natuursteen. Door de verschillende lengtes, breedtes en uitstekende delen geven stone panels een heel bijzonder effect op elke toegepaste wand. Wij kunnen elk type stone panels of mozaïektegels van Michel Oprey en Beisterveld natuursteen voor u leveren. Neem gerust een kijkje op hun site.

Glasmozaïek

Het bekende ondoorzichtige glasmozaïek wordt van tot meer dan 1000 ° C verhit silica (kwartszand) gemaakt. Voor felle kleuren als rood, geel en oranje wordt Cadmium toegevoegd. Glasmozaiek is verkrijgbaar in de maten: 1 * 1cm, 2 *2 cm, 2,5 * 2,5 cm en de 5*5 cm. Tijdens het afkoelingsproces kunnen wat minuscule oneffenheden in het glasmozaïek ontstaan. De merken die wij voeren hanteren strenge eisen aan het productieproces. Zo kan de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd.

Keramisch mozaiek

Keramisch mozaïek wordt van heldere porseleinaarde gemaakt. Deze wordt onder hoge druk in de juiste vorm geperst, gekleurd, van een glazuurlaag voorzien en bij een temperatuur van meer dan 1.000 °C. in de oven gebakken.

Keramisch mozaïek is verkrijgbaar in zowel een matte als glanzende versie en in alle maten en vormen die maar denkbaar zijn. Voor alle varianten mozaïek tegels geldt dat het makkelijk schoon te houden is.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?