4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Natuursteenlook tegels

U wilt een mooie natuursteenlook, maar zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid van echt natuursteen? Dat kan! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels. Deze varianten zijn slijtvast, niet poreus en vlekgevoelig en bovendien bestand tegen vloeistoffen. In ons assortiment vindt u diverse kleuren tegels zodat er altijd wel een geschikte variant tussen zit die perfect past bij uw interieur. Dit unieke product is naar ieders smaak toepasbaar. Stijl, klasse, eigenheid, natuursteenlook tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder.

Natuursteenlook tegels

Soorten natuursteenlook tegels

We leveren vrijwel alles types natuursteenlook tegels waaronder imitaties van: leisteen zoals mustang en black Berry, marmer zoals rosalia en crema marfilsa, travetin, hardsteen en graniet. Hierboven bekijkt u een greep uit de uitgebreide collectie natuursteenlook vloertegels die wij u kunnen leveren.

Toepassingen natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels passen zowel in moderne als klassieke interieurs. Het is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar. Maar dan zonder het onderhoud en krasgevoeligheid van echt natuursteen. Er is zelfs  imitatiemarmer in de handel met een doorleefde look. Natuursteenlook tegels kunnen worden geleverd met een gezaagde, geslepen, geschuurde en gepolijste uitstraling. En of u nu kiest voor hoogglanzend gepolijst, matte of stroeve natuursteenimitaties, de Vloerenman levert A-klasse materiaal. We leveren louter 1e keuze en de beste sorteringen natuursteenlook tegels. Bekijk bijvoorbeeld onze Italiaanse tegels.

Diverse kleuren en maten

Iedereen heeft een eigen smaak en geen enkele ruimte is hetzelfde. U vindt bij ons daarom genoeg keuze in kleuren en maten tegels. Gaat u voor de natuursteenlook tegels in een grijstint, zwart, bruin, antraciet of een hele andere kleur? Vrijwel alles is mogelijk. Om de echte natuursteen look na te bootsen zijn de tegels niet helemaal effen. Er is een patroon zichtbaar. Eén ding hebben ze gemeen en dat is de bekende topkwaliteit waar De Vloerman bekend om staat. Of u nu op zoek bent naar grote robuuste tegels of kleinere varianten, wij hebben het allemaal voor u. Twijfelt u welke kleur of welk formaat het beste geschikt is voor uw woning? Vraag onze gespecialiseerde medewerkers gerust om advies.

Natuursteen tegels met historie

Natuursteen is de benaming van vele soorten gesteenten, zoals bijvoorbeeld graniet, basaltlava, kalksteen, zandsteen en marmer. Een van de mooiere types natuursteen zijn hardsteen tegels. In de toplaag van hardsteen zijn soms kleine fossielen terug te zien.

Het eerste gebruik van natuursteen in de Nederlandse architectuur gaat terug tot de middeleeuwen toen (romaanse) kerken gebouwd werden met tufsteen uit de Eifel. In Zuid-Limburg werd veel mergel gebruikt voor de bouw. Tegenwoordig worden natuursteen tegels zowel in de particuliere als bouwsector in alle mogelijke variaties toegepast.

Overweegt u natuursteen vloertegels in uw woning toe te passen? Kom dan eens langs in onze showroom te IJsselstein. U zult zich verbazen over ons enorme aanbod natuursteen tegels. Leisteen, marmer, graniet. De Vloerenman levert natuursteen tegels in alle denkbare soorten, maten én prijzen.

Kom gerust langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van natuursteenlook tegels? Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier zijn vrijwel alle tegels uit onze collectie te zien. U kunt op uw gemak rondkijken en tegels met elkaar vergelijken. Heeft u een exemplaar gevonden die voldoet aan uw wensen? Laat het ons weten en wij stellen een offerte op maat op. U kunt er ook voor kiezen direct ons serviceformulier op de website in te vullen. Bij ons bent u verzekerd van het grootste assortiment tegels en het beste advies.

Natuursteen komen bekijken?

Wilt u natuursteen bij ons komen bekijken? Wij willen u erop attenderen dat wij geen natuursteen in onze showroom gepresenteerd hebben staan. Wij werken volledig samen met Michel Opreij & Beisterveld natuursteen te Vianen of Echt. Dit houdt in dat wij u doorverwijzen naar 1 van de 2 grootste natuursteen showrooms van Nederland. Hier word u uitvoerig ingelicht over de voor en de nadelen van natuursteen door een van hun specialisten. Vervolgens krijgen wij een showroom rapport van uw bezoek. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende offerte voor u maken inclusief leggen en eventueel vloerverwarming. Vul ons contactformulier in. Geef aan welke datum u het beste past. Vervolgens maken wij voor u een afspraak. Zo ziet u het mooiste en grootste assortiment en krijgt u het beste advies.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?