Vloertegels in alle soorten en maten

Vloertegels in alle soorten en maten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. De natuurstenen vloertegels bevinden zich ook in ons assortiment, namelijk marmer, leisteen of graniet. Daarnaast verkopen wij ook de betonlook tegels en houtlook tegels, zodat er voor ieder wat te vinden is. De vloertegels zijn verkrijgbaar van verschillende bekende A-merken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze vloertegels de beste kwaliteit hebben. Op deze pagina vindt u alle vloertegels met daarbij informatie over elke vloertegel. Benieuwd naar alle merken? Bekijk dan eens onze pagina tegelmerken.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De veelzijdigheid van vloertegels

Naast dat vloertegels onmisbaar zijn uit de woonkamer, slaapkamer en badkamer, zorgen ze naast de verschillende voordelen ook nog eens voor een mooie uitstraling. De vloertegels zijn daarnaast ideaal voor in de gang of bijkeuken, want de tegels zijn erg praktisch. De vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het in elke ruimte goed past. Kiest u dus voor grote vloertegels of liever voor een rechthoekige variant? Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de tegels. U kunt namelijk vloerverwarming toepassen of een houtlook geven aan de verschillende tegels. U kunt bij ons kiezen wat u wil, zodat alles geheel naar uw wens is. Ons assortiment vindt u op onze website en in de showroom. Heeft u al enig idee wat u voor vloertegels nodig heeft? U kunt ook verschillende formaten combineren voor een speels effect. Dit wordt ook wel een Romaansverband vloer genoemd. Op deze speelse indeling van de tegelvloer zijn meer dan 100 varianten mogelijk. Wij adviseren u er graag over.

Keramisch vloertegels

Wat is nou eigenlijk de juiste benaming van deze vloertegels:  keramische vloertegels? Het kan allebei. De naam vloertegels werd vroeger veel gebruikt, terwijl de keramische vloertegel een benaming is van deze tijd. U kunt dus gewoon beide gebruiken.

De kwaliteit van onze vloertegels

Het ontwikkelen van de vloertegels staat niet stil en daarom wordt de kwaliteit van de vloertegels steeds beter. De meest duurzame vloer is een tegelvloer. Dit kan tegenwoordig niet alleen als vloer worden gebruikt, maar ook als wandtegels in bijvoorbeeld de badkamer. Daarbij is het leuk om verschillende accenten te leggen met andere tegels van verschillende formaten of bijvoorbeeld mozaïek. Als u er voor kiest om de vloertegels te gebruiken als wandtegels, is het belangrijk om te bedenken of de vloer en wand in elkaar laat over lopen, zodat u één geheel heeft van tegels, of het toch liever apart houdt. Daar speelt ook de kleur een grote rol in. Hoe donkerder de kleur, hoe kleiner de ruimte lijkt. Heeft u dus een kleine ruimte waarin u de tegels wilt hebben? Kies dan voor lichte kleuren zodat de ruimte iets groter oogt dan dat hij daadwerkelijk is. In het algemeen zijn vloertegels dikker dan wandtegels, andersom gebruiken is dus niet mogelijk. Doordat de tegels dikker zijn, wegen ze ook meer. Let er daarom goed op dat u de juiste lijm gebruikt. En uiteraard is het niet verstandig om grote zware tegels te plaatsen op een dunne gipswand. Wilt u vloertegels gebruiken voor een wand? Vraag ons gerust om advies.

Duurzaamheid van de tegels

Het voordeel van de vloertegels is dat ze makkelijk in gebruik zijn. De poriën van de vloertegels zijn namelijk dicht gebrand, waardoor ze ondoordringbaar zijn voor viezigheid. U kunt de vloertegels gemakkelijk schoonhouden en hoeft alleen meer even een dweil over de tegels te halen om ze schoon te maken. Hierdoor gaan ze dus ook erg lang mee en zijn de vloertegels erg duurzaam. Dit is erg handig, want nieuwe tegels wilt u natuurlijk niet te vaak aanschaffen. Kies dus voor vloertegels als nieuwe vloer zodat u daar veel profijt van kunt hebben. Daarnaast zijn vloertegels kras- en stootbestendig en werkt het ideaal in samenwerking met vloerverwarming.

Kom langs in onze showroom

Naast onze website hebben wij ook nog een showroom, waar u onze vloertegels kunt bewonderen. U vindt hier ruim 600 m2 aan vloertegels in verschillende soorten, maten en kleuren. Wilt u nou meer weten over alle mogelijkheden? Laat u dan vrijblijvend informeren over de verschillende vloertegels. Wij houden namelijk van een persoonlijke benadering, want elke vloer is uniek. Neem gerust eens contact met ons op voor verdere vragen over de vloertegels.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat