De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels 75x75 cm

Vloertegels 75×75 cm van de Vloerenman
Bij de Vloerenman vindt u hoge kwaliteit vloertegels 75×75 cm. De tegels zijn gemaakt van keramiek en hebben verschillende looks. Hierdoor geniet u altijd van de eigenschappen van keramiek, maar van het uiterlijk van bijvoorbeeld natuursteen of beton.

Als u ons assortiment in het echt wilt bekijken, bezoek dan onze showroom in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Hier adviseren we u graag.

Vloertegels 75x75 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Onderhoudsvriendelijk
Duurzaam

Waarom kiezen voor 75×75 cm vloertegels?

De vloertegels 75×75 cm zijn gemaakt van keramiek. Keramische tegels hebben goede eigenschappen, zoals onderhoudsvriendelijkheid, kleurvastheid en krasbestendigheid. Hierdoor geniet u jarenlang van deze mooie, grote tegels.

Leg de vloertegels 75×75 cm in uw woning

In de keuken

Deze mooie, grote, vierkante vloertegels zijn een stijlvolle toevoeging voor uw keuken. Ze zijn niet alleen erg onderhoudsvriendelijk, ze laten uw keuken ook groter lijken! Op de foto ziet u de Marazzi Clays Shell.

Leg de vloertegels 75×75 cm in uw woning

In de woonkamer

Deze mooie vloertegels 75×75 cm geven de woonkamer een prachtige uitstraling. Op de foto hiernaast ziet u hoe dezelfde tegel in een andere afmeting is gebruikt op de wand. De tegel die hier gebruikt is, is de Atlas Concorde Dwell Greige.

In de woonkamer

Vloertegels 75×75 cm kopen

Heeft u dé tegels gevonden voor uw droomvloer? Kom dan gerust langs bij onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u de vloertegels 75×75 cm nog even in het echt en geven wij u meer informatie. Als u gelijk een tekening meeneemt van de ruimte waar ze in komen te liggen, dan stellen we direct een offerte voor u op. Bent u tevreden met de offerte, dan bestellen we de tegels bij de fabrikant in Italië of Spanje.

Marazzi Clays Earth

Prachtige vloertegels in verschillende afmetingen

Bepaal zelf de uitstraling van uw woning met behulp van de juiste vloertegels. Een grote vloertegel kan bijvoorbeeld een ruimte veel groter laten lijken. Hieronder vindt u een overzicht van alle populaire afmetingen van onze vloertegels.

Prijs van onze tegels

Als u inzicht wilt in de prijzen van een aantal tegels, neem dan contact met ons op. Dit kan via 030-687 3487 of via ons contactformulier. Wilt u een volledig overzicht? Dan adviseren we u om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u alle prijzen inzien en tegelijkertijd ook professioneel advies krijgen.

Contact

Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030-687 3487 of door ons contactformulier in te vullen.

Bezoek onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en om advies te krijgen.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?