• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 60x60 cm

Mooie vloertegels 60×60 cm bij de Vloerenman

Kies voor mooie vierkante vloertegels 60×60 cm in bijvoorbeeld de kleur antraciet of grijs. De Vloerenman heeft een breed assortiment met diverse soorten en looks. Ga bijvoorbeeld voor een mooie natuursteen- of betonlook.

Dankzij de mogelijkheid om ze over vloerverwarming te plaatsen, zijn vloertegels in elke ruimte te leggen.

Bekijk hieronder ons aanbod met vloertegels 60×60 cm. Heeft u een design gevonden dat u mooi vindt, maar wilt u de vloertegel liever eerst in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Diverse looks

Voordelen van 60×60 cm vloertegels

Vloertegels 60×60 cm hebben een mooi, middelgroot formaat. Ze zijn bijzonder populair, omdat ze niet alleen weinig voegen nodig hebben, maar een ruimte ook groter laten lijken. De vierkante vorm van de vloertegels heeft een mooi effect op de ruimte.

Vloertegels 60×60 cm in diverse ruimtes

In de woonkamer

Leg de vierkante vloertegels in de woonkamer en geniet van de uitstraling die deze grote tegels met zich meebrengen. Op de foto ziet u de Marazzi Blend Cream tegel.

In de badkamer

Onze vierkante vloertegels zijn ook prachtig in de badkamer. Op de foto ziet u hoe de Caesar E-motions Urban Grey tegels gebruikt zijn in een badkamer.

Verschillende soorten vloertegels 60×60 cm

U vindt in het assortiment van de Vloerenman verschillende soorten vloertegels 60×60 cm. We verkopen namelijk keramische tegels met een verschillende looks. Zo treft u bij ons onder andere betonlook tegels 60×60 aan.

Alle soorten vloertegels, ook in andere afmetingen, die we verkopen, zijn:

Onze legservice voor de vloertegels van 60×60 cm

Bij de Vloerenman hoeft u alleen de keuze te maken voor uw droomvloer met 60×60 vloertegels, wij regelen de rest. In onze showroom bekijkt u rustig al onze tegels in het echt. Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we een offerte op. Bent u tevreden? Dan bestellen we de juiste tegels direct bij de fabrikant in Italië of Spanje.

We spreken van tevoren een datum af waarop we de tegels komen leggen. Het is bij de Vloerenman ook mogelijk om vloerverwarming aan te schaffen. Wanneer u hiervoor kiest, installeren we deze voordat we aan de slag gaan met uw nieuwe vloer. Na het leggen sponzen we de vloer nog even netjes af en dan kunt u genieten van uw nieuwe tegelvloer.

Prijs van onze vloertegels 60×60

De prijs van de vloertegels 60×60 cm is afhankelijk van de soort tegel die u kiest. Als u contact met ons opneemt, geven we u de prijs op maat aan de hand van de gewenste tegel en de grootte van de ruimte. Wilt u liever een overzicht van alle prijzen van onze tegels? Kom dan langs in onze showroom.

Overige afmetingen van onze vloertegels

Naast ons aanbod met vloertegels 60×60 cm, verkopen we andere afmetingen vloertegels. Een aantal van de meest populaire zijn:

Contact

Als u graag meer wilt weten over onze vloertegels 60×60, neem dan contact met ons op via 030-687 3487 of info@vloerenman.nl. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken. Hier bekijkt u al ons aanbod in het echt en adviseren we u graag over de tegels.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat