• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 120×120 cm

Prachtige vloertegels 120×120 cm

Ga voor een robuuste en strakke interieurstijl met grote 120×120 cm vloertegels. Wilt u tegels met een beton– of een natuurlijke uitstraling? We bieden u deze graag aan in 120×120 formaat.

Deze stevige tegels zijn geschikt om over een vloerverwarming te plaatsen. U heeft daardoor de mogelijkheid om ze in elke ruimte te laten leggen.

Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide 120×120 vloertegelaanbod. Wilt u de tegels liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

 

  • Robuuste tegels
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Uitgebreid tegelaanbod

Voordelen 120×120 cm vloertegels van De Vloerenman

We bieden uitsluitend A-kwaliteit vloertegels aan tegen de laagste prijzen. De 120×120 cm vloertegels zijn van een robuust, groot formaat. Dit zorgt voor een elegant en modern ruimtelijk effect. De tegels in ons aanbod zijn duurzaam en gaan met de juiste manier van onderhoud jarenlang mee. De tegels zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Met regulier gebruik van een dweil houdt u de tegels goed schoon. Op deze manier geniet u jarenlang van de vloertegels van De Vloerenman.

Vloertegels 120×120 cm voorbeelden

In de woonkamer

Creëer een elegante sfeer in uw woonkamer met de 120×120 cm woonkamertegels. U ziet hier een voorbeeld van een woonkamer met Casa Dolce Urban Light vloertegels.

In de slaapkamer

De robuuste vierkante tegels zijn ook geschikt voor uw slaapkamer. Bekijk hier een voorbeeld met de Ergon White Concrete vloertegels. Een sierlijke toevoeging voor uw slaapinterieur.

Onze vloerlegservice voor de 120×120 cm tegels

We bieden u bij de Vloerenman volledige service aan, bestaand uit bezorgen én leggen van uw droomvloer. In onze webshop bekijkt u rustig de verschillende soorten vloertegels die we in 120×120 cm formaat aanbieden. Wanneer u een vloertegel naar uw wens heeft gevonden, stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Wanneer alles naar tevredenheid is, plaatsen we gelijk een bestelling bij onze fabriekspartners in Spanje of Italië. Op een afgesproken datum komen we bij u langs en gaan we de vloer zorgvuldig voor u leggen. Heeft u een vloerverwarming gekozen? Dan installeren we deze eerst voor u.

Advies op maat van de vloerspecialist

Wilt u graag hulp ontvangen bij het kiezen van een vloertegel? We denken graag met u mee! Onze vloerspecialisten staan voor u paraat om advies op maat te verzorgen. We denken graag mee over de details en wat voor u belangrijk en wenselijk is. Neem hiervoor telefonisch contact op via 030 – 6873487 of maak een afspraak en kom langs bij ons op locatie.

Onze 120×120 cm vloertegel prijzen

We bieden onze vloertegels aan voor de beste prijzen. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van het soort tegel dat u kiest. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We ontvangen graag informatie over de grootte van uw ruimte en de vloertegel van uw keuze. Wilt u het liefst meerdere tegels bekijken? Maak gerust een afspraak en kom bij ons langs in de showroom.

Op zoek naar een ander formaat?

Wilt u ook meer weten over onze andere vloertegels? We bieden u verschillende afmetingen vloertegels aan, zodat u volledig zelf kiest wat u wilt.

Contact met De Vloerenman

Wilt u graag meer informatie over ons vloertegelaanbod, neem dan contact met ons op via 030-687 3487 of maak gebruik van onze terugbelservice. U kunt uw vragen ook mailen naar info@vloerenman.nl of via ons contactformulier stellen.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat