• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 80x80 cm

Prachtige vloertegels 80×80 cm voor in huis

Gebruik onze prachtige vloertegels 80×80 om uw woning een nieuwe uitstraling te geven. Dankzij de grootte van de tegels creëert u de optische illusie dat de ruimte groter lijkt dan hij daadwerkelijk is. Bekijk ons brede assortiment met diverse kleuren en merken.

Als u de tegels in het echt wilt bewonderen of als u meer informatie wilt, kom dan langs in onze showroom in IJsselstein, vlakbij Utrecht.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Diverse kleuren en merken
  • Te combineren met vloerverwarming

De voordelen van vloertegels 80×80 cm

Onze tegels met de afmeting 80×80 cm zijn gemaakt van keramiek. Keramische vloertegels hebben goede eigenschappen: ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk én krasbestendig. Daarnaast zijn onze tegels te combineren met vloerverwarming, waardoor u ze in elke ruimte kunt leggen. Bij de Vloerenman verkopen we de tegels in diverse kleuren en looks. Kies bijvoorbeeld voor vloertegels 80×80 cm met een betonlook.

Vloertegels 80×80 cm in diverse ruimtes

Eetkamer

Laat de eetkamer groter lijken door gebruik te maken van onze grijze vloertegels 80×80 cm. Op de foto ziet u hoe onze Ergon Architect Resin Berlin Grey vloertegels zijn toegepast.

Keuken

Onze 80×80 cm vloertegels zijn mooi voor in de eetkamer, maar ook een goede toevoeging voor de keuken. Leg de tegels in de keuken en geef de ruimte een heel nieuwe uitstraling. Op de foto ziet u de Provenza Dust Sand vloertegels.

Vloertegels 80×80 cm kopen

Kiest u ervoor om de vloertegels 80×80 cm bij de Vloerenman te kopen? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice. Na uw bestelling zorgen we ervoor dat we de tegels uit de fabriek in Italië of Spanje op tijd ontvangen. Op de afgesproken datum komt er een team deskundigen langs om uw nieuwe droomvloer te leggen. Na het leggen sponzen we de vloer nog goed af, zodat hij klaar voor gebruik is.

Liever een ander formaat?

Wilt u liever een ander formaat vloertegel bekijken dan de afmeting 80×80 cm? Bekijk dan eens onderstaande afmetingen.

Diverse legpatronen

Er zijn verschillende manieren om de vierkante vloertegels van 80×80 cm te leggen. U kunt kiezen voor de standaardmanier, waarbij u ze in rechte banen laat lopen, maar u kunt er ook voor kiezen om de tegels schuin ten opzichte van elkaar te leggen. De ruimte krijgt hierdoor een speelsere uitstraling. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, bezoek dan onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we graag de opties met u.

Contact

Heeft u vragen over onze 80×80 cm vloertegels, bel dan naar 030-687 3487 of vul ons contactformulier in.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om onze showroom vlakbij Utrecht te bezoeken. Hier bekijkt u ook alle tegels in het echt.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat