De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels XL tegels

XL tegels bij de Vloerenman

De XL tegels van de Vloerenman geven uw huis een ruimtelijk en luxe effect. De tegels zijn geschikt voor vloer en wand en plaatst u in alle ruimtes van uw huis. Deze extra grote tegels zijn erg populair en zorgen ervoor dat uw huis nog groter lijkt.

U bent van harte welkom om de extra grote tegels in het echt te komen bekijken in onze showroom. We helpen u graag met persoonlijk advies.

Vloertegels XL tegels
Perfect voor vloerverwarming
Onderhoudsvrij
Duurzaam

XL tegels voor iedere woning

Voor ieder interieur hebben we bij de Vloerenman een gepaste tegel. Zoekt u een tegel die uniek is en uw huis een ruimtelijk effect geeft? Kies dan voor onze XL tegels. Deze tegels zijn ontzettend groot en zorgen ervoor dat er in uw vloer amper naden te zien zijn. Bekijk ons volledige aanbod om de tegel te vinden die perfect bij u huis past.

Formaat XL tegels

We spreken van XL tegels bij een formaat vanaf 100×100 cm. In ons assortiment bieden we meerdere XL-maten aan. Naast de 100×100 cm bieden we onder andere tegels aan van 120×120 cm.

Formaat XL tegels

Extra grote tegels combineren met vloerverwarming

Met deze XL tegels maakt u van uw huis een ruimtelijk thuis. Als u in uw huis vloerverwarming heeft, is dit prima te combineren met de XL tegel. De warmteoverdracht is 100%, dus u heeft nooit meer last van koude voeten. De tegels houden de warmte ook goed vast. Hierdoor hoeft u de verwarming minder hoog te zetten en bespaart u energie.

Showroom

Het kiezen van een vloertegel is een lastige taak. We raden u dan ook aan onze showroom te bezoeken in IJsselstein. Hier kunnen we u adviseren en u de vloertegels in het echt laten zien en voelen. Kom langs ontvang vrijblijvend advies van een van onze specialisten. Voor vragen kunt u ons tijdens de openingstijden bereiken.

Hiernaast ziet u de Betonlook tegel Ergon Trend Grey Concrete.

Showroom

Voordelen XL tegels

Onze XL vloertegels staan bekend om hun robuuste en ruimtelijke uitstraling. De tegels bieden ook enorm veel voordelen. Zo zijn de vloertegels onderhoudsvrij en ze gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld laminaat.

Verder krassen de tegels niet en hebben ze geen jaarlijkse behandeling nodig. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet van uw prachtige vloer.

Bovendien zijn de extra grote tegels goed te combineren met vloerverwarming. De overdracht van de warmte is zelfs 100%. Als u kiest voor het aanschaffen van XL tegels, dan heeft u een duurzameonderhoudsvrije en supermooie vloer in huis.

Prijs extra grote tegels

Voor een prijsindicatie raden we u aan contact met ons op te nemen. Elk vloerproject is anders en we geven graag een passende prijs voor uw vloer. Daarom hebben we op onze website geen prijzen vermeld staan.

Contact

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 030-687 3487 of door ons te mailen. Als u liever ons aanbod in het echt bekijkt, bent u van harte welkom in onze showroom.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?