4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Hongaarse punt

Ontdek ons assortiment Hongaarse punt tegels. Deze vloersoort is erg populair vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en veelzijdigheid. De tegels hebben een houtlook, maar zijn gemaakt van keramiek. Zo profiteert u van de fraaie looks van hout met de slijtbestendige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van keramiek.

Heeft u interesse in een Hongaarse punt vloer? Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen. We geven u graag alle informatie die u nodig heeft en stellen een gepersonaliseerde offerte voor u op. Mocht u voorafgaand vragen hebben over onze legservice of de prijzen, dan bereikt u ons telefonisch via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Hongaarse punt
Prachtige houtlook
Kras bestendig
Geschikt voor vloerverwarming

Eigenschappen Hongaarse punt tegels

Ondanks dat deze tegels vaak vergeleken worden met een visgraatvloer, is er wel een verschil. De Hongaarse punt is namelijk aan beide uiteindes schuin afgesneden. Dit zorgt voor een net iets andere look. De Hongaarse punt tegels hebben een houtlook, maar zijn gemaakt van keramiek. De look van hout brengt warmte in uw ruimte, terwijl u geniet van de voordelen van een keramische vloer.

Voordelen van onze Hongaarse punt tegels

Onze Hongaarse punt tegels kennen veel voordelen, hieronder sommen we ze voor u op.

 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Makkelijk te onderhouden
 • Geen verschil met een echte houten vloer
 • Vochtbestendig

 • Voordeliger dan een houten vloer
 • Sluit aan bij veel soorten woonstijlen
 • Zeer sterk en geheel krasbestendig
 • De tegels verkleuren niet

Hongaarse punt vloer voor elke ruimte

Door de vele voordelen van de keramische tegel is hij toepasbaar in elke ruimte. Hij past goed bij veel woonstijlen en dankzij zijn vochtbestendigheid legt u de tegel zelfs in de badkamer aan. Zo trekt u gemakkelijk de stijl van uw woning door naar de badkamer.

Tegels voor op de wand

Net als veel van onze andere tegels zijn de Hongaarse punt tegels geschikt als wandbekleding. Zo trekt u uw vloer door naar de muur om een stijlvol geheel te creëren in uw woning. U past dit speelse effect makkelijk toe in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of een andere ruimte.

Onze service

Wanneer u uw tegels bij de Vloerenman koopt, kiest u meteen of u gebruik wilt maken van onze legservice. We regelen alles voor u, zodat u zorgeloos en snel geniet van uw droomvloer. Bij het kopen van uw tegels bij de Vloerenman, doorloopt u een soepel en snel proces:

 1. Kies uw favoriete tegels uit in onze showroom.
 2. Na het maken van uw keuze, bespreken we de mogelijkheden en stellen we uw offerte op.
 3. Op het moment dat u akkoord gaat, bestellen we meteen uw tegels.
 4. We komen op de afgesproken datum bij u langs voor het leggen van uw vloer. Als u ook vloerverwarming bij ons heeft aangeschaft, installeren we die ook meteen.
 5. Na het leggen van uw droomvloer, sponzen we hem nog netjes af en kunt u er direct van genieten.

De prijs van Hongaarse punt tegels

Iedere vloer is uniek en dat betekent dat iedere vloer een andere prijs heeft. Dit is de reden dat de Vloerenman geen prijzen op de website weergeeft. Wel bent u bij ons altijd zeker van een lage prijs, omdat we de tegels rechtstreeks inkopen bij Spaanse en Italiaanse fabrieken.

Bent u geïnteresseerd in een Hongaarse punt vloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom. Dan beantwoorden we uw vragen en vertellen we meer over onze prijzen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze Hongaarse punt tegels? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 030-6873487 of [email protected] of bezoek onze showroom. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact met ons op

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?