4,5 / 5
(54 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels

Breed assortiment vloertegels in allerlei kleuren en maten

Een vloer maakt of breekt de ruimte. En de juiste vloertegels spelen hierbij een essentiële rol. U vindt in ons aanbod daarom veel soorten vloertegels in allerlei kleuren en maten om werkelijk aan iedere smaak te voldoen. We leveren vloertegels van de beste merken die er niet alleen geweldig uitzien in uw woning, maar die ook nog eens heel duurzaam en onderhoudsarm zijn. Wilt u uw favoriete tegels in het echt bekijken en belopen? We leiden u graag rond in onze showroom in IJsselstein.

Uw vloertegels uitzoeken

Vloertegels
Duurzaam
In alle soorten en van alle merken
Onderhoudsarm

Vloertegels kopen

Uw nieuwe vloertegels koopt u natuurlijk bij de Vloerenman. In onze showroom komt u er precies achter welke tegels u in uw woning wilt laten leggen. Wilt u direct gebruikmaken van onze professionele legservice? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak.

Maak een afspraak

 1. U bezoekt onze showroom in IJsselstein en daar nemen we uw wensen met u door.
 2. Nadat we samen de juiste vloertegels hebben gevonden, stellen we een offerte voor u op.
 3. Als u akkoord gaat met de offerte, bestellen we de tegels meteen.
 4. Op de datum van installatie verzorgen onze installateurs de aanleg van uw nieuwe tegelvloer in de woonkamer, keuken, gang of slaapkamer en leggen ze de eventuele vloerverwarming.
 5. Na het afvoegen van uw tegelvloer, sponzen we hem voor uw af. De volgende dag hoeft u slechts één keer te dweilen om de laatste achtergebleven sluier te verwijderen. Hierna is de vloer direct klaar om te belopen.

Prijzen van onze vloertegels

We bieden onze hoogwaardige vloertegels aan tegen voordelige prijzen. Wilt u meer inzicht in de kosten van de tegels? Kom dan langs bij onze showroom in IJsselstein. Hier voorzien onze medewerkers u graag van advies over de mooiste tegels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, met de juiste hulp kunt u altijd de perfecte keramische vloertegels kopen voor een scherpe prijs.

Vloertegels kopen

Vloertegels in verschillende afmetingen

Met onze medewerkers bepaalt u hoeveel vierkante meter vloertegels u precies nodig heeft en welke afmeting het beste is voor uw ruimte. Om dit direct in de showroom te kunnen doen, is het handig om een tekening met daarop de afmetingen van de ruimte mee te nemen. Indien gewenst komen we graag op locatie om de ruimte in te meten. Zo zorgen we er samen voor dat u de juiste afmeting vloertegels kiest en een rustige, strakke en ruimtelijke uitstraling creëert.

Provenza Dust Grey

De perfecte soort vloertegels in iedere ruimte

Bij de Vloerenman hebben we veel soorten vloertegels die perfect zijn voor in de woonkamer, keuken of badkamer. Natuurlijk kunt u ze ook in de ontvangsthal of het toilet leggen. Met een complete tegelvloer zorgt u voor een strakke uitstraling en eenheid op de begane grond en de overige verdiepingen in huis.

Grote vloertegels voor in de slaapkamer

De beste vloer om te leggen in de slaapkamer is een keramische vloer. Tegels van keramiek hebben namelijk vele voordelen:

 • Ze werken, kraken en scheuren niet
 • Ze zijn krasbestendig en slijtvast
 • Ze zijn goed te combineren met vloerverwarming
 • Ze nemen geen stof op
 • Ze zijn onderhoudsvriendelijk
 • Ze gaan heel lang mee
 • Ze verkleuren niet

Ook het fijne van keramische vloertegels is dat ze in meerdere stijlen (betonlook en houtlook) en kleuren (van licht tot donker) verkrijgbaar zijn. Kortom, kies voor de nieuwe vloer in uw slaapkamer voor keramische tegels.

Grote vloertegels voor in de slaapkamer

Tegelvloer woonkamer

Grote vloertegels in de woonkamer zijn immens populair. Ze maken de ruimte optisch groter en zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren. Zo heeft u alle vrijheid om te bepalen welke soort tegel perfect in uw interieur past.

U heeft bij de Vloerenman onder andere keuze uit een lichte betonlook tegel of warm keramisch parket. Beide soorten zijn ontzettend duurzaam, makkelijk schoon te houden en gaan decennia mee.

Heeft u interesse in een nieuwe tegelvloer voor in de woonkamer en wilt u uw favoriete vloertegels zo snel mogelijk bezichtigen en kopen? Kom dan zeker langs in onze showroom in IJsselstein. Onze vloerspecialisten begeleiden u en beantwoorden al uw vragen.

Tegelvloer woonkamer

Badkamertegels

Leg onze vloertegels van het merk Caesar in de badkamer en creëer een kalme look. De donkere kleur is goed te combineren met andere kleuren. Op de foto ziet u hoe de vloertegels Caesar Trace Bronze zijn toegepast in een badkamer. Uiteraard zijn ook onze andere tegels toepasbaar in de badkamer.

Badkamertegels

Vloertegels ook toepasbaar op de wand

Wilt u de uitstraling van uw vloertegels doortrekken en verschillende kleuren of stijlen combineren? Veel tegels in ons aanbod zijn ook toe te passen op de wand.

Vooral in de sanitaire ruimtes is dit populair. Vanwege het onderhoudsarme en zeer hygiënische karakter van deze tegels, kunnen vuil en stof zich namelijk niet makkelijk hechten. Schoonmaken is dus een fluitje van een cent. Bezoek onze showroom in IJsselstein om te zien welke tegels voor op de wand heel mooi samengaan met uw vloertegels.

Maak een afspraak

Vloertegels ook toepasbaar op de wand

De allerbeste vloertegelkwaliteit

De ontwikkeling van vloertegels staat niet stil en daarom wordt de kwaliteit steeds beter. Onze vloertegels zijn ontzettend handig in gebruik. De keramische tegels, ook wel bekend als keramisch parket, zijn namelijk geglazuurd, waardoor viezigheid de tegelvloer niet kan binnendringen. De tegels zijn eenvoudig te reinigen: u hoeft alleen even een dweil over de vloertegels te halen om ze schoon te maken. Doordat de tegelvloer zo duurzaam is, kunt u er jarenlang van genieten.

Een vloertegel voor iedere look

Druk en afwisselend

Met de multicolor tegels van Ergon krijgt uw interieur een heel andere uitstraling. Doordat de tegels niet allemaal hetzelfde zijn, krijgt uw vloer een afwisselende look. Dit is goed te zien bij de Ergon Cornerstone Slate Multicolor tegels.

Elegant

Onze natuursteenlook tegels stralen elegantie uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bekijk bijvoorbeeld de marmeren Rex I Bianchi Calacatta vloertegels om zelf te zien waarom deze soort zo populair is.

Industrieel

We hebben in ons aanbod ook keramische vloertegels met een prachtige betonlook. Van onder andere de volgende merken bieden wij dit type aan: Atlas Concorde Boost,  Blustyle Concrete Jungle en Caesar One. Deze vloertegels houden bovendien warmte goed vast en zijn daarmee uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Bekijk onze grote vloertegels voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken ook in het echt

Vloertegels koopt u niet via een scherm. Vloertegels moet u zien, voelen en belopen. Alleen dan weet u dat u de juiste keuze maakt. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom in IJsselstein. Op ruim 600 m2 liggen alle vloertegels netjes uitgestald.

Maak een afspraak

Bekijk onze grote vloertegels voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken ook in het echt
Pietra Di Casa Punteruolo Rovere
Provenza Unique Bleu Ancienne Gris
Vloertegels kopen met onze hulp? Neem contact op
Vloertegels kopen met onze hulp? Neem contact op
Vloertegels kopen met onze hulp? Neem contact op
Vloertegels kopen met onze hulp? Neem contact op

Vloertegels kopen met onze hulp? Neem contact op

Mogen we u helpen uw nieuwe vloertegels uit te zoeken en te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Weet u al welke vloertegels u wilt bestellen? Kom dan langs in onze showroom om samen met een medewerker de juiste afmeting te bepalen en uit te rekenen hoeveel vierkante meter vloertegels u precies nodig heeft.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?