4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloer verwijderen

Bij de Vloerenman begrijpen we dat het vervangen van een vloer een belangrijke stap is om uw interieur te vernieuwen. Daarom bieden we u dé perfecte oplossing die u veel tijd en moeite bespaart.

Ons proces begint met het vakkundig verwijderen van uw oude vloer, om vervolgens naadloos over te gaan naar het installeren van de nieuwe vloer. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe vloer genieten en zit u niet te lang in de bouwtroep. Vragen? Neem contact op!

Vloer verwijderen én nieuwe plaatsen? De Vloerenman ontzorgt u

We bieden u de mogelijkheid om alle werkzaamheden aan ons over te laten. Met ons totaalpakket ontzorgen we u 100%. Vanaf het moment dat we de oude vloer verwijderen tot het voltooien van de installatie van uw nieuwe vloer, regelen wij alles. Dit betekent dat u geen coördinatieproblemen hoeft op te lossen en u zich kunt concentreren op het realiseren van uw nieuwe interieur.

De Vloerenman: sinds 1999 de expert in vloeren verwijderen

Met de Vloerenman aan uw zijde kunt u met vertrouwen uitkijken naar een soepele en efficiënte overgang naar uw prachtige nieuwe vloer. We verzorgen al sinds 1999 hoge kwaliteit tegelvloeren van de beste A-merken en krijgen gemiddeld 4,7 sterren op Google van onze klanten.

Vloer laten verwijderen? Tref alle voorbereidingen met onze checklist!

Als u het liefst uw vloerproject volledig wilt overlaten aan een specialist in het slopen en leggen van keramische of pvc vloeren, dan zijn we u bij de Vloerenman graag van dienst. We zijn de dé expert op het gebied van oude vloeren verwijderen en perfecte, nieuwe vloeren plaatsen.

Maar, om dit ook voor u te kunnen verwezenlijken, hebben we wel een kleine inspanning van uw kant nodig. Om het sloop- en aanlegproces namelijk soepel te laten verlopen en snel te kunnen genieten van uw nieuwe vloer in huis, willen we u vragen om een aantal belangrijke zaken op een rijtje te zetten, vooraf aan een showroomafspraak. Neem de (deels) ingevulde vragenlijst (is deel van de checklist) mee en neem samen met een specialist in IJsselstein uw opties door.

Download onze voorbereidingschecklist (inclusief vragenlijst) voor uw eigen gemoedrust én om ons direct aan het begin van het proces zoveel mogelijk informatie geven.

Vloer laten verwijderen? Tref alle voorbereidingen met onze checklist!

Kom langs bij ons in de showroom

Als u de checklist volledig invult, komt u goed voorbereid naar onze showroom om een nieuwe vloer uit te zoeken en uw wensen met ons te bespreken met betrekking tot het laten verwijderen van uw oude vloer en het direct laten plaatsen van een nieuwe vloer. In de showroom helpen onze specialisten u de perfecte vloer voor in huis te vinden. Ook kunnen we met behulp van uw opmetingen en uitgesproken voorkeuren en eisen snel een concurrerende offerte op maat voor u opstellen. De Vloerenman is u graag van dienst!

 

Vloer verwijderen: het proces van inmeting tot sloop

Ons sloopproces, van het initiële adviesgesprek tot het daadwerkelijk verwijderen van de oude vloer, is zo ontworpen om naadloos en efficiënt aan te sluiten bij het aanlegproces van de nieuwe vloer. Dit werkt de snelheid in de hand en zorgt ervoor dat we altijd het beste eindresultaat creëren voor onze klanten. Met ons toegewijde team en uitgebreide expertise streven we ernaar om uw visie om te zetten in werkelijkheid, terwijl we ervoor zorgen dat het hele proces soepel en zorgeloos verloopt.

1. Persoonlijk advies en hulp in showroom

In onze showroom kunt u al onze tegels bekijken en voelen en met een van onze vloerspecialisten rond de tafel zitten om uw wensen omtrent de verwijdering van uw oude vloer en de plaatsing van de nieuwe vloer door te nemen. Heeft u de checklist en de vragenlijst ingevuld? Neem deze dan mee.

2. Efficiënte planning en coördinatie

Zodra alle zaken rond zijn en uw een nieuwe vloer heeft gekozen, stellen we een plan op voor het verwijderen van de oude vloer en de installatie van de nieuwe vloer. We coördineren de werkzaamheden en houden rekening met alle benodigde diensten. Door zorgvuldige planning zorgen we ervoor dat het project soepel verloopt en dat er minimale verstoring is.

3. Verwijdering van de oude vloer

Met het plan op zijn plaats gaan we over tot de daadwerkelijke verwijdering van de oude vloer. Ons ervaren team voert deze taak vakkundig uit, waarbij we rekening houden met de juiste technieken om schade aan de ondervloer of andere structurele elementen te minimaliseren. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt verwijderd en dat de ruimte schoon en gereed is voor de volgende fase.

4. Installatie nieuwe vloer en afwerking

Zodra de oude vloer is verwijderd, gaan we verder met de installatie van uw nieuwe vloer. Onze specialisten plaatsen de nieuwe vloermaterialen nauwkeurig en zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Als onderdeel van ons totaalpakket kunnen we ook aanvullende diensten uitvoeren, zoals het leggen van vloerverwarming en het plaatsen van plinten en wandpanelen.

Alle zeven diensten uit ons totaalpakket

Het doel van ons totaalpakket is om u bij uw vloerproject 100% te ontzorgen. Alles draait om het verwezenlijken van uw ideale vloer met gemak en vakmanschap. De zeven diensten zijn:

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in showroom
 2. Snelle levering van uw nieuwe keramische of PVC tegels
 3. Sloop van de oude vloer in huis
 4. Installatie vloerverwarming
 5. Egalisatie van de ondervloer voor superstrak eindresultaat
 6. Professionele plaatsing van de nieuwe keramische of PVC tegels
 7. Complete afwerking van uw nieuwe vloer en interieur

We zorgen er altijd voor dat de zeven diensten uit ons totaalpakket perfect op elkaar zijn afgestemd, waardoor het sloopproces en het aanlegproces naadloos op elkaar aansluiten en altijd efficiënt en soepel verlopen. Iedere dienst realiseren we op maat en we streven er bij elke opdracht naar om de gewenste vloerkeuze tot leven te brengen met zorg, kwaliteit en oog voor detail.

Meer over ons totaalpakket

Kan ik ervoor kiezen om alleen bepaalde diensten uit het totaalpakket te gebruiken?

Zeker, het totaalpakket is ontworpen om aan te sluiten bij uw specifieke behoeften. U kunt kiezen welke diensten u wilt gebruiken en zo uw eigen op maat gemaakte pakket samenstellen.

Kosten oude vloer verwijderen en nieuwe vloer plaatsen

Bij de Vloerenman voeren we ieder vloerproject op maat uit. We zetten ons bij iedere opdracht 100% in voor de beste klanttevredenheid en doen graag een stap extra voor u. Als u een afspraak maakt om langs te komen in onze showroom in IJsselstein, kunnen we u direct persoonlijk advies geven én gaan we graag met u rond de tafel om de checklist door te nemen en uw wensen te bespreken.
De prijs voor het laten verwijderen van uw vloer en het laten plaatsen van een nieuwe vloer, is afhankelijk van enkele factoren:

De kosten voor de sloop van uw oude vloer en de aanleg van een nieuwe vloer hangt af van uw antwoorden op onder andere deze vragen. Wilt u een gedetailleerde offerte van ons ontvangen? Vul dan eerst de checklist in en beantwoord de vragen die hierin staan. Maak vervolgens een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunnen we u persoonlijk helpen. Na u gesproken te hebben kunnen we u zo snel mogelijk een nauwkeurige, concurrerende prijsindicatie geven.

Maak een showroomafspraak

Atlas Concorde Etic Pro Eucalipto Smoked
Atlas Concorde Etic Pro Noce Hickory

Waarom kiezen voor vloer verwijderen en nieuwe plaatsen door de Vloerenman?

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen? Onze specialisten helpen u graag met het verwijderen van de oude vloer en ontzorgen u 100% als u kiest voor de Vloerenman. We bieden u een uniek servicepakket dat ervoor zorgt dat uw volledige vloerproject soepel en efficiënt verloopt. De voordelen voor u zijn:

 1. Eén aanspreekpunt: met ons totaalpakket heeft u slechts één contactpunt voor al uw vloerbehoeften. Geen gedoe met het coördineren van verschillende leveranciers, aannemers of processen. We nemen alles voor u in handen, van advies tot afwerking.
 2. Efficiënte planning: ons totaalpakket is ontworpen om uw tijd en energie te besparen. We plannen alle stappen naadloos op elkaar af, waardoor uw vloerproject soepel verloopt zonder vertragingen. U kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe vloer snel en effectief wordt gerealiseerd.
 3. Expertise en betrouwbaarheid: onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in elk aspect van vloerinstallatie. Door te kiezen voor ons totaalpakket, kiest u voor bewezen expertise en betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat uw vloer met de hoogste normen wordt geïnstalleerd.
 4. Minimale onderbreking: we begrijpen dat uw dagelijkse leven doorgaat, zelfs tijdens het installatieproces. Met ons totaalpakket wordt de overlast tot een minimum beperkt. We zorgen voor snelle levering, efficiënte installatie en opruimen achteraf, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.
 5. Zorgeloze ervaring: ons doel is om uw vloerproject zo zorgeloos mogelijk te maken. Van het moment dat u ons benadert tot de laatste afwerkingsdetails, doen we er alles aan om u een positieve en stressvrije ervaring te bieden. Met ons totaalpakket hoeft zich zo min mogelijk in te spannen en kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Met deze servicegerichte voordelen bieden we met ons totaalpakket niet alleen de sloop van uw oude vloer en de vakkundige plaatsing van een nieuwe vloer, maar ook gemoedsrust en gemak gedurende het hele sloop- en aanlegproces. U kunt erop vertrouwen dat uw vloerproject in deskundige handen is en dat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Atlas Concorde Etic Pro Rovere Venice

Vul de checklist in en maak een afspraak!

Wilt u meer weten over het laten verwijderen van uw vloer en de aanleg van een nieuwe vloer? Of heeft u een vraag over een van de zeven diensten uit ons totaalpakket? Neem dan contact met ons op via 030 687 34 87 of stuur een e-mail naar [email protected]. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein aan de IJsselstraat 10-12.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?