4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Grijze vloertegels

Tegenwoordig zijn grijze vloertegels enorm populair vanwege hun neutrale kleur en veelzijdigheid. Ze zijn eenvoudig te combineren  met verschillende kleuren en stijlen, en zijn geschikt voor zowel moderne als traditionele inrichtingen. Is uw woonkamervloer, badkamervloer of keukenvloer aan vervanging toe? Bekijk dan zeker eens onze populaire grijze vloertegels.

Grijze vloertegels al sinds 1999

Al sinds 1999 hebben we bij de Vloerenman de mooiste keramische grijze vloertegels in ons assortiment. Bekijk ons ruime aanbod en bestel de gewenste vloertegels online.

Wilt u meer weten over onze vloertegels of wilt u compleet ontzorgd worden? Maak dan een afspraak in onze showroom en ontdek wat we voor uw kunnen betekenen.

Grijze vloertegels

A-merk grijze vloertegels

Bij de Vloerenman vindt u uitsluitend grijze vloertegels van A-merken. Doordat we onze keramische tegels altijd rechtstreeks bij de Spaanse en Italiaanse tegelfabrikanten inkopen, garanderen we u de beste kwaliteit. We werken zonder tussenhandelaar en daardoor profiteert u standaard van scherpe prijzen. Indien gewenst leggen we de tegels meteen in de woning. In ons aanbod hebben we de volgende mooie merken:

Vloertegels in het echt bekijken

We begrijpen dat het misschien lastig is om de vloertegels te beoordelen vanaf een scherm. U bent daarom van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. Hier bekijkt én beloopt u verschillende soorten vloertegels, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Samen vinden we de perfecte vloertegel voor uw woning.

Grijze vloertegels voor iedere ruimte

In ons assortiment hebben we tegels in verschillende soorten grijstinten: van donkergrijs tot heel lichtgrijs. Niet alleen de kleur van de tegel bepaalt de sfeer van de ruimte, ook de structuur van de tegel speelt een belangrijke rol.

De vloertegels zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan de hal, de keuken, de badkamer en de woonkamer.

Grijze vloertegels voor iedere ruimte

De voordelen van grijze keramische tegels

Grijze vloertegels brengen verschillende voordelen met zich mee:

Onderhoud vloertegels

Grijze vloertegels zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn een geweldige optie zijn voor drukke ruimtes, zoals keukens en badkamers. De meeste vlekken verwijdert u eenvoudig met warm water. Zijn de vlekken hardnekkiger? Dan raden we aan om groene zeep te gebruiken. Het gebruik van zure of agressieve schoonmaakmiddelen raden we ten zeerste af.

Bekijk onze andere soorten vloertegels

Bij de Vloerenman hebben we diverse soorten vloertegels in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze andere soorten:

Welke grijze vloertegel moet ik kiezen?

Uiteraard kiest u de vloertegel die u het mooiste vindt. Wilt u toch graag advies van onze experts? Neem dan contact met ons op via  030-6873487 of stuur een e-mail naar [email protected]. We denken uiteraard graag met u mee.

Welke grijze vloertegel moet ik kiezen?

Contact opnemen met de Vloerenman

Heeft u vragen over een van onze vloertegels of wilt u een afspraak maken om de tegels in het echt te bekijken? Neem dan contact met ons op via  030-6873487 of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?