De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Italgraniti tegels 2 visies als mix voor kwaliteit

Italgraniti

Italgraniti tegels worden al geproduceerd sinds de oprichting van de fabriek in 1994. In 1998 is deze fabriek gefuseerd met Impronta ceramiche die al bestond sinds 1975. Deze 2 fabrieken hebben bij de fusie een sterke basis aan wand- en vloertegels gehad. Door het samenvoegen van deze assortimenten werd het totale aanbod nog gevarieerder en sterker. Vanaf 2011 zijn alle afdelingen van deze fabrieken nog nauwer gaan samenwerken. Hierdoor ontstond de Italgraniti group. Door deze fusie heeft deze groep niet alleen de mogelijkheid om de meest hoogwaardige keramische tegels te produceren maar ze kunnen ook anticiperen op de wensen van de markt. Het fijne aan deze samenwerking met Italgraniti is dat we zo de concurrentie altijd een stapje voor zijn.

De diversen series vloertegels van Italgraniti

Wij kunnen alle tegels van Italgraniti voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Italgraniti tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Italgraniti? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Italgraniti die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.italgranitigroup.com/it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?