4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Levering vloertegels

De levering van uw nieuwe vloertegels is een cruciale stap in het realiseren van uw droomvloer. Als onderdeel van onze totaalservice zorgen we ervoor dat deze fase soepel en efficiënt verloopt, van de selectie in onze showroom tot de levering aan uw deur. Onze belofte is een zorgeloze ervaring, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Vragen? Neem contact op!

 

Nieuwe vloer in uw woning? De Vloerenman ontzorgt u!

We bieden u de mogelijkheid om alle werkzaamheden aan ons over te laten. Met ons totaalpakket ontzorgen we u 100%. Vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot het voltooien van de plaatsing van uw nieuwe tegelvloer, wij regelen alles voor u. Dit betekent dat u zich volledig kunt richten op het dagdromen over de nieuwe inrichting van uw ruimte.

 

Levering van uw vloertegels: vier stappen

Wanneer u besluit uw woning te verrijken met een nieuwe vloer, kiest u voor een proces dat zowel opwindend als ingrijpend is. Bij de Vloerenman begrijpen we dat dit een belangrijke beslissing is en daarom streven we ernaar om het proces van de levering van uw vloertegels zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. Van het eerste advies tot de uiteindelijke voorbereiding van uw ruimte, elk detail voeren zorgvuldig uit om aan uw verwachtingen te voldoen.

 

1. Advies en selectie van uw vloer in de showroom

Het uitkiezen van een nieuwe vloer begint in onze showroom. Hier krijgt u persoonlijk advies van onze vloerspecialisten. Samen bekijken we de opties voor tegels, legpatronen en voegkleuren die het beste bij uw woning passen. Als er onzekerheid is over de grootte van de ruimte, bieden we aan om bij u thuis de maten op te nemen.

2. Bestelling vloertegels bij de fabrikant

Na het maken van uw keuze, regelen we de bestelling van de tegels direct bij de fabrikant. Dit proces kan enkele weken duren, afhankelijk van de specifieke producten die u heeft gekozen. We houden u op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat alles klaar is voor de volgende stap.

3. Geschikte leveringsdatum inplannen

Zodra de tegels bij ons binnen zijn, nemen we contact met u op om een geschikte datum voor de levering in te plannen. Deze datum wordt in overleg met u gekozen en vastgelegd in onze planning, zodat u precies weet wanneer u de tegels kunt verwachten en nooit voor verrassingen komt te staan.

4. Ruimte voorbereiden voor de levering

Voor een soepele levering en installatie is het belangrijk dat de ruimte waar de nieuwe vloer komt, volledig leeg is. Dit betekent dat meubels en andere items verplaatst moeten worden voordat ons team arriveert. Een goede voorbereiding helpt het leveringsproces te versnellen en zorgt ook voor een snellere installatie.

 

Kom voorbereid naar onze winkel in IJsselstein: vul de checklist in

We hebben een checklist ontwikkeld waarmee u alle voorbereidingen kunt treffen voordat u bij ons langskomt in IJsselstein. Hiermee komt u goed voorbereid naar onze showroom om een nieuwe vloer uit te zoeken en uw wensen met ons te bespreken met betrekking tot het eventueel laten verwijderen van uw oude vloer en het direct laten leggen van een nieuwe vloer.

In de showroom helpen onze specialisten u de perfecte vloer voor in huis te vinden. Ook kunnen we met behulp van uw opmetingen, en voorkeuren en eisen snel een scherpe offerte op maat voor u opstellen. De Vloerenman is u graag van dienst!

Download de gratis checklist + vragenlijst

Alle zeven diensten uit ons totaalpakket

Onze totaalservice heeft als doel u volledig te ontzorgen bij uw vloerproject. We zetten ons in om uw droomvloer te realiseren, waarbij gemak en vakmanschap centraal staan. Het totaalpakket omvat de volgende zeven diensten:

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in showroom
 2. Snelle levering van uw nieuwe keramische of PVC tegels
 3. Sloop van de oude vloer in huis
 4. Installatie vloerverwarming
 5. Egalisatie van de ondervloer voor superstrak eindresultaat
 6. Professionele plaatsing van de nieuwe keramische of PVC tegels
 7. Complete afwerking van uw nieuwe vloer

We garanderen dat de zeven diensten binnen ons totaalpakket naadloos op elkaar afgestemd zijn, zodat de overgang tussen de diensten efficiënt en zonder haperingen verloopt. Elke dienst leveren we op maat, met als doel uw gekozen vloer met aandacht, kwaliteit en oog voor detail te realiseren.

Meer over de totaalservice

 

Kan ik ervoor kiezen om slechts gebruik te maken van een deel van de diensten uit het totaalpakket?

Absoluut, ons totaalpakket is specifiek ontworpen om te voldoen aan uw unieke wensen. U heeft de vrijheid om te selecteren welke diensten u wilt inzetten, waarmee u een pakket creëert dat volledig op maat is gemaakt voor u.

 

Kosten voor een nieuwe vloer door de Vloerenman

Bij de Vloerenman behandelen we elk vloerproject met persoonlijke aandacht. We zijn volledig toegewijd aan het bereiken van optimale klanttevredenheid en zullen altijd die extra stap zetten om aan uw verwachtingen te voldoen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in IJsselstein, bieden we u meteen persoonlijk advies. We nemen graag de tijd om samen met u de ingevulde checklist en kosten door te nemen en uw specifieke wensen uitvoerig te bespreken.

De prijs voor een nieuwe vloer hangt af van meerdere factoren:

De prijs voor het verwijderen van uw huidige vloer en het installeren van een nieuwe wordt bepaald door uw specifieke situatie. Voor een offerte op maat verzoeken we u eerst onze checklist in te vullen en de vragen daarin te beantwoorden. Plan daarna een afspraak om onze showroom te bezoeken, waar we u direct en persoonlijk kunnen adviseren. Nadat we met u gesproken hebben, zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een scherpe prijsopgave ontvangt.

Ik wil persoonlijk geholpen worden in de showroom

Diverse houtlook tegels van de Vloerenman

Kies voor de Vloerenman om uw nieuwe vloer te leggen

Overweegt u een nieuwe vloer te laten plaatsen? Bij de Vloerenman staan onze experts klaar om u volledig te ondersteunen en te zorgen voor een zorgeloze ervaring. Ons unieke servicepakket garandeert een vlekkeloze en efficiënte uitvoering van uw vloerproject. Hier zijn de voordelen die u geniet:

 1. Centraal aanspreekpunt: met ons complete servicepakket heeft u maar één contactpersoon nodig voor al uw vloergerelateerde zaken. Dit elimineert de noodzaak om meerdere leveranciers, aannemers of processen zelf te managen. Wij verzorgen alles voor u, van begin tot eind.
 2. Efficiënte planning: ons totaalpakket is speciaal ontworpen om u tijd en moeite te besparen. Alle stappen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd, zodat uw project zonder vertragingen verloopt. U kunt rekenen op een snelle en effectieve realisatie van uw nieuwe vloer.
 3. Deskundigheid en betrouwbaarheid: onze specialisten brengen een schat aan ervaring mee in elk aspect van de vloerinstallatie. Kiezen voor de Vloerenman betekent kiezen voor bewezen deskundigheid en betrouwbaarheid, met de garantie dat uw vloer volgens de hoogste standaarden wordt gelegd.
 4. Minimale overlast: we begrijpen dat uw dagelijks leven doorgaat, ook tijdens de installatie. Ons totaalpakket minimaliseert eventuele hinder, met een voor u gunstig leveringsmoment en een efficiënte installatie, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe vloer kunt genieten.
 5. Zorgeloze ervaring: ons doel is om het proces zo stressvrij mogelijk voor u te maken. Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van het project, streven we ernaar u een positieve ervaring te bieden. Met ons totaalpakket kunt u ontspannen en vertrouwen op onze inzet voor kwaliteit en service.

Ons servicepakket biedt niet alleen een professionele installatie van uw nieuwe vloer inclusief extra’s, maar ook gemoedsrust en gemak door het gehele proces. U kunt bij de Vloerenman erop vertrouwen dat uw project in de handen van experts is, met uw tevredenheid als topprioriteit.

Caesar Fabula Ulmus

Vul de checklist in en maak een afspraak!

Wilt u meer weten over het laten leveren en leggen van een nieuwe vloer? Of heeft u een vraag over een van de zeven diensten uit ons totaalpakket? Neem dan contact met ons op via 030 687 34 87 of stuur een e-mail naar [email protected].

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein aan de IJsselstraat 10-12.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?