4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Totaalpakket bij nieuwe vloer

Met het unieke, uitgebreide servicepakket bestaande uit 7 diensten die u naar keuze kunt afnemen, heeft u bij ons de mogelijkheid om het gehele proces – van huidige vloer verwijderen tot de aanleg van uw nieuwe vloer en het plaatsen van plinten – uit handen te geven aan dé specialist: de Vloerenman. We helpen u graag van begin tot eind!

Benieuwd naar uw opties én meteen vloeren bekijken? Kom langs in onze showroom

Wilt u het liefst uw vloerproject volledig overlaten aan een specialist in het slopen en leggen van tegelvloeren? De Vloerenman is u graag van dienst. We verzorgen al sinds 1999 hoge kwaliteit tegelvloeren van de beste A-merken en krijgen gemiddeld 4,7 sterren op Google van onze klanten.

 

We nemen alle werkzaamheden op ons

We ontzorgen u 100% bij uw vloerproject als u kiest voor één of meerdere diensten uit ons totaalpakket. We voeren altijd alle gewenste werkzaamheden op maat uit en volgens uw eisen en wensen. We nemen u al het werk uit handen voor de realisatie van uw keramische of PVC vloer.

De zeven diensten uit ons totaalpakket

Bij ons totaalpakket draait alles om het verwezenlijken van uw ideale vloer met gemak en vakmanschap. Bij de Vloerenman zorgen we bij iedere opdracht altijd voor de perfecte afstemming van deze zeven diensten. Elke dienst realiseren we op maat en we streven er bij elke opdracht naar om de gewenste vloerkeuze tot leven te brengen met zorg, kwaliteit en oog voor detail.

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in showroom: in onze showroom kunt u al onze tegels bekijken en voelen. In combinatie met persoonlijk advies en toegewijde hulp van onze specialisten maakt u altijd de perfecte vloerkeuze voor in huis.
 2. Snelle levering van uw nieuwe tegelvloer of PVC vloer: uw gekozen vloer wordt zo snel mogelijk bij u thuis geleverd, zodat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten. Ook kunnen we voor u zorgen voor kosteloze opslag tot aan het moment dat uw project begint.
 3. Eventuele sloop van de oude vloer in huis: indien nodig nemen we ook het verwijderen van uw huidige vloer op ons, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.
 4. Installatie vloerverwarming: als u vloerverwarming wenst, kunnen we deze direct voor u installeren, inclusief isolatielaag, waardoor uw nieuwe vloer optimaal verwarmd wordt. Ook kunnen we de vloerverwarmingselementen infrezen in de bestaande deklaag, waardoor uw oude dekvloer gewoon kan blijven liggen.
 5. Egalisatie van de ondervloer voor een super strak eindresultaat: we egaliseren uw vloer indien nodig met een zandcementdekvloer, zodat de ondergrond perfect egaal en waterpas is voor het leggen van de nieuwe keramische tegels of PVC vloer.
 6. Professionele plaatsing van de nieuwe keramische of PVC tegels: onze specialisten leggen de gekozen keramische tegels of PVC vloer op vakkundige wijze in uw ruimte, zodat u verzekerd bent van een prachtig resultaat.
 7. Complete afwerking van uw nieuwe vloer & interieur: we werken uw vloer en interieur helemaal tot in de puntjes af door plinten te plaatsen die mooi samengaan met uw nieuwe vloer. Ook kunt u bijpassende wandpanelen door ons laten installeren als u nog een stap verder wilt gaan. We helpen u overal bij!

Kan ik ervoor kiezen om alleen bepaalde diensten uit het totaalpakket te gebruiken?

Zeker, het totaalpakket is ontworpen om aan te sluiten bij uw specifieke behoeften. U kunt kiezen welke diensten u wilt gebruiken en zo uw eigen op maat gemaakte pakket samenstellen. Heeft u hier hulp bij nodig of wenst u persoonlijk advies. Bel ons dan op 030 687 34 87 of stuur een bericht via het contactformulier. We staan u graag te woord en reageren zo snel mogelijk.

 

Video’s van de Vloerenman

Aankoopadvies bij nieuwe vloer

 

Lees meer over onze voordelen

Een vloer kopen bij de Vloerenman

 

Lees meer over ons

Vloerverwarming kopen of vernieuwen

 

Lees meer over vloerverwarming

 

Uw vloerproject vakkundig laten uitvoeren: kosten servicepakket

De diensten die in ons totaalpakket zitten, voeren we altijd op maat uit. Als u langskomt in onze showroom in IJsselstein geven we u persoonlijk advies en gaan we graag met u rond de tafel om de wensen en eisen wat betreft uw nieuwe vloer te bespreken.

Enkele factoren die de prijs bepalen van het uiteindelijke servicepakket, zijn:

De kosten voor de aanleg van een nieuwe vloer is volledig afhankelijk van uw antwoorden op onder andere deze vragen. Wilt u een gedetailleerde offerte van ons ontvangen? Noteer dan eerst de afmetingen van de ruimte waarin u een nieuwe vloer wilt laten leggen en zet uw wensen en eisen op papier. Kom vervolgens naar onze showroom in IJsselstein. Hier kunnen we u persoonlijk helpen en na u gesproken te hebben u zo snel mogelijk een nauwkeurige, concurrerende prijsindicatie geven.

Bezoek onze showroom

Waarom kiezen voor de Vloerenman?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u volledig ontzorgd worden? Kies dan voor het totaalpakket van De Vloerenman. We zijn dé specialist op het gebied van keramische vloeren voor binnen én bieden u een uniek servicepakket dat ervoor zorgt dat uw volledige vloerproject soepel verloopt. De voordelen voor u zijn:

 1. Eén aanspreekpunt: met ons totaalpakket heeft u slechts één contactpunt voor al uw vloerbehoeften. Geen gedoe met het coördineren van verschillende leveranciers, aannemers of processen. We nemen alles voor u uit handen, van advies tot sloop en afwerking.
 2. Efficiënte planning: ons totaalpakket is ontworpen om uw tijd en energie te besparen. We plannen alle stappen naadloos op elkaar af, waardoor uw vloerproject soepel verloopt zonder vertragingen. U kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe vloer snel en effectief wordt gerealiseerd.
 3. Expertise en betrouwbaarheid: onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in elk aspect van vloerinstallatie. Door te kiezen voor ons totaalpakket, kiest u voor bewezen expertise en betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat uw vloer met de hoogste normen wordt geïnstalleerd.
 4. Minimale onderbreking: we begrijpen dat uw dagelijkse leven doorgaat, zelfs tijdens het installatieproces. Met ons totaalpakket wordt de overlast tot een minimum beperkt. We zorgen voor snelle levering, efficiënte installatie en opruimen achteraf, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.
 5. Zorgeloze ervaring: ons doel is om uw vloerproject zo zorgeloos mogelijk te maken. Van het moment dat u ons benadert tot de laatste afwerkingsdetails, doen we er alles aan om u een positieve en stressvrije ervaring te bieden. Met ons totaalpakket kunt u achterover leunen en vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Met deze servicegerichte voordelen bieden we met ons totaalpakket niet alleen een nieuwe vloer, maar ook gemoedsrust en gemak gedurende het hele proces. U kunt erop vertrouwen dat uw vloerproject in deskundige handen is en dat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Neem contact op of kom persoonlijk langs
Neem contact op of kom persoonlijk langs
Neem contact op of kom persoonlijk langs
Neem contact op of kom persoonlijk langs

Neem contact op of kom persoonlijk langs

Wilt u meer weten over ons totaalpakket voor de aanleg van vloeren of heeft u een vraag over onze aangeboden diensten? Neem dan contact met ons op via 030 687 34 87 of stuur een e-mail naar [email protected]. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein aan de IJsselstraat 10-12.

Veelgestelde vragen over het totaalpakket

Wat betekent “volledige ontzorging” precies?

Volledige ontzorging houdt in dat we bij De Vloerenman alle aspecten van uw vloerproject voor u regelen. Vanaf het advies in de showroom tot aan de plaatsing van plinten, hoeft u zelf niets te coördineren of organiseren. Het doel is om uw vloerkeuze te verwezenlijken met minimale inspanning van uw kant.

Hoe wordt de prijs van het servicepakket bepaald?

De prijs van het servicepakket varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals welke diensten u wilt gebruiken, het aantal vierkante meters van het project en het type tegels dat u wilt laten leggen. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kunt u naar de showroom komen met de afmetingen van de ruimte en uw wensen en eisen op papier. Ook hebben we een voorbereidingschecklist die u kunt invullen en meenemen naar de showroomafspraak.

Waarom zou ik kiezen voor het totaalpakket van De Vloerenman?

Ons totaalpakket biedt talloze voordelen, waaronder één aanspreekpunt voor al uw vloerbehoeften, efficiënte planning om tijd en energie te besparen, bewezen expertise en betrouwbaarheid van onze specialisten, minimale verstoring van uw dagelijkse leven en een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken?

U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 030 687 34 87 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. U bent ook welkom om persoonlijk langs te komen in de showroom aan de IJsselstraat 10-12 in IJsselstein.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat de werkzaamheden zijn voltooid?

De tijdsduur kan variëren op basis van de omvang van uw project en de specifieke diensten die u kiest. We streven we er altijd naar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, met minimale vertragingen.

Wat zijn de opties voor vloerkeuze binnen het totaalpakket?

U kunt kiezen uit een breed scala aan keramische en PVC tegels die geschikt zijn voor uw project. In de showroom kunt u alle beschikbare opties bekijken en bespreken welke het beste bij uw stijl en behoeften passen.

Kan ik mijn specifieke wensen voor mijn nieuwe vloer bespreken?

Zeker! De Vloerenman hecht veel waarde aan het afstemmen van het project op uw individuele wensen. In de showroom kunt u uw voorkeuren bespreken en uw behoeften kenbaar maken voor een vloer die perfect bij u past.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?