De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Ons legwerk

Een kijkje bij onze klanten thuis..

Benieuwd naar hoe de vloeren die wij opleveren er daadwerkelijk uit zien? Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden gepresenteerd staan.

Met enige regelmaat komen wij namelijk in de meest prachtige huizen, met de meest geweldige interieuren die stuk voor stuk allen uniek zijn. Aan ons de taak om de woning tot een prachtplaatje te maken met een droomvloer. Immers: De vloer vormt de basis van iedere woning! Op deze pagina presenteren wij met volle trots een aantal van onze opgeleverde vloeren.

Ook zo’n mooie vloer?

Wij verzorgen uw droomvloer graag. Benieuwd naar meer of wilt u ook zo’n mooie vloer?

Kom gerust langs bij onze showroom of neem contact met ons op. Graag tot gauw!

Fam. Lengers

Bij fam. Lengers hebben wij een prachtige houtlook tegel van het ongekende 40×170 formaat gelegd. De vloer is een werkelijk plaatje geworden. Het interieur en de vloer zijn subliem op elkaar afgestemd. Wij willen fam. Lengers hartstikke bedanken voor het geven van toestemming voor deze foto’s, de opdracht en wensen hun heel, heel veel succes in hun prachtige nieuwe woning!

 

Fam. Aarnink

Een betonlook-tegel en een houtlook-tegel. Dat op één oppervlakte. Bij fam. Aarnink hebben wij dat mogen realiseren. Dit heeft geresulteerd in een ontzettend gave, strakke, vloer. Wij willen fam. Aarnink heel erg bedanken voor de toestemming om deze foto’s te gebruiken!

 

Fam. Elsland

Bij fam. Elsland hebben wij een prachtige 30×180 houtlook-tegel aan mogen brengen. Deze vloer is een werkelijk plaatje en datzelfde mag absoluut gezegd worden over de rest in de woning! De vloer ligt er ontzettend strak in en is een absoluut plaatje. Wij willen fam. Elsland ontzettend bedanken voor de toestemming om deze foto’s te maken en gebruiken. Heel veel plezier gewenst met de super vloer!

Benieuwd naar deze vloer? Dit is de Pietra Di Casa Punteruolo Rovere en is hier te bekijken

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?