De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Afwerking vloer: plinten laten leggen

Plinten zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het (her)inrichten van uw woning, maar ze spelen een belangrijke rol in het creëren van een mooie en afgewerkte uitstraling. Ze verzachten namelijk de overgang tussen de vloer en de muur en creëren daarnaast een naadloze overgang tussen de verschillende materialen. Bij de Vloerenman kiest u uit een breed aanbod plinten. Van de welbekende plakplint tot de populaire hoge variant. De specialisten bij de Vloerenman helpen u graag met het uitkiezen van de geschiktste plint.

  • Vloer en plinten inclusief montage
  • Plinten afgelakt in elke gewenste RAL-kleur
  • Verkrijgbaar in lengtestukken van 5 meter

Het totaalpakket van de Vloerenman

Bij de Vloerenman ontzorgen we u graag als het aankomt op een nieuwe vloer. Zo regelen we de juiste ondervloer, denken we mee over de gewenste vloer en geven we advies over de plinten. We kijken hierbij uiteraard naar uw wensen, maar ook naar de woning. Dit zijn alle diensten uit ons totaalpakket dat u zelf kunt samenstellen:

  1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in onze showroom
  2. Vloertegels laten leveren
  3. Vloer laten verwijderen
  4. Vloerverwarming laten leggen
  5. Ondervloer laten egaliseren
  6. Vloer laten plaatsen
  7. Vloer laten afwerken door plinten te laten monteren

Wist u dat u niet alleen vloeren en plinten kunt laten plaatsen en leggen door de specialisten van de Vloerenman? Ook de mooiste wandpanelen vindt u bij ons in ons assortiment. We vertellen u graag meer over wat wandpanelen voor uw woning kunnen doen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over onze plinten of heeft u een vraag over onze totaalservice? Neem dan contact met ons op via 030 687 34 87 of mails ons via [email protected]. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein aan de IJsselstraat 10-12.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?