De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels woonkamer

Keramische vloertegels voor in elke woonkamer

In het assortiment van de Vloerenman vindt u allerlei soorten vloertegels geschikt voor de woonkamer. Ze zijn onderhoudsvrij en duurzaam. Heeft u een open keuken? Geen zorgen, de vloertegels zijn krasbestendig en zijn ook ideaal voor in de keuken.

Bekijk hieronder ons assortiment of bezoek onze showroom.

Vloertegels woonkamer
Ook geschikt voor de keuken
Duurzaam
Onderhoudsvrij

Te combineren met al uw interieur

Vloertegels zijn de ideale oplossing als u ervan houdt om uw woonkamer te vullen met mooi interieur. De tegels zijn namelijk verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren en u bepaalt daarom zelf wat het best past bij uw meubels. En vindt u de vloer er toch een beetje kil uitzien? Dan doet een vloerkleed wonderen.

Als u kiest voor een neutrale vloertegel in uw woonkamer, zoals een grijze betonlook tegel of een houtlook tegel, blijft hij ook nog eens jaren geschikt. Vrijwel alles valt hier namelijk mee te combineren.

Leg de vloertegels ook in de keuken

Veel woningen hebben tegenwoordig een open keuken, waardoor het hart van de woning zich ook in de woonkamer bevindt. Met de vloertegels van de Vloerenman hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheden. Ze zijn geschikt voor de woonkamer, keuken en zelfs de badkamer. Op deze manier creëert u een mooi geheel in uw hele woning.

Showroom van de Vloerenman

Wilt u de tegels beter bekijken? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u op uw gemak al ons aanbod en stelt u uw vragen aan een van onze medewerkers.

Showroom van de Vloerenman

Voordelen vloertegels

Vloertegels bieden een hoop voordelen. Zo houden ze geen vuil vast, zijn ze krasbestendig en zijn ze onderhoudsvrij. Als u regelmatig uw vloer stofzuigt en af en toe een keer dweilt, zien de tegels er over een paar jaar nog steeds als nieuw uit.

Vloerverwarming met vloertegels in de woonkamer

Alle vloertegels van de Vloerenman zijn geschikt voor vloerverwarming. Op deze manier verlaten de radiatoren uw zicht en blijft het een aangename temperatuur in huis. Als u nog geen vloerverwarming heeft, maar die wel wilt, kan de Vloerenman u helpen. Voorafgaand aan het leggen van de vloertegels installeren we de nieuwe vloerverwarming in uw woonkamer.

Afmetingen van onze vloertegels

De vloertegels voor in de woonkamer zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hieronder vindt u een aantal van onze populaire afmetingen. Als u een visgraat patroon wilt in uw woonkamer, bekijkt u onze visgraat tegels.

Soorten tegels voor in de woonkamer

Houtlook tegels

Houtlook tegels staan bekend om hun warme uitstraling. Door ze in uw woonkamer te leggen, maakt u er een plek van waar u graag komt.

 

Op de foto hiernaast ziet u de Italgraniti My Plank Heritage. De look van de tegel is niet te onderscheiden van echt hout.

Soorten tegels voor in de woonkamer

Betonlook vloertegels

Houdt u juist wat meer van een robuuste uitstraling in uw woonkamer? Dan zijn betonlook tegels de juiste aanschaf. Ze zijn goed te combineren met verschillend interieur en de uitstraling blijft jaren ‘in’.

Op de foto hiernaast ziet u de Blustyle Yosemite Rock tegels.

Betonlook vloertegels

Visgraat tegels

Wilt u de warme uitstraling van hout, maar toch ook wel een speelse look? Met visgraat tegels creëert u precies wat u zoekt. De tegels hebben een houtlook, maar zijn erg smal, waardoor u eenvoudig een visgraat patroon legt.

Hiernaast ziet u de Kronos Les Bois Slavonio vloertegels in een woonkamer.

 Visgraat tegels

Vloertegels woonkamer prijs

Omdat elke vloer anders is, bieden we op onze website geen standaardprijzen. Bent u geïnteresseerd in onze vloertegels en wilt u graag weten hoeveel een tegelvloer kost voor uw woonkamer? Neem dan contact met ons op. We stellen een offerte volledig op maat op. Hierbij houden we ook rekening met de eventuele installatie van vloerverwarming en de servicekosten.

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment met vloertegels voor in de woonkamer? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Als u de tegels beter wilt bekijken, bezoekt u onze showroom in IJsselstein.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?