• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels badkamer

Allerlei soorten vloertegels voor in de badkamer

Bij de Vloerenman verkopen we allerlei soorten vloertegels voor in de badkamer. U bepaalt zelf de stijl van uw badkamer. Met onze houtlook tegels maakt u bijvoorbeeld een mooie, tijdloze badkamer.

Bent u geïnteresseerd in een van onze tegels of wilt u liever het gehele aanbod in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in IJsselstein.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Geschikt voor de badkamer
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Mooie keramische vloertegels in de badkamer

Met de vloertegels voor in uw badkamer bepaalt u de uitstraling. Kies daarom een tegel die past bij de rest van de badkamermeubelen. Bij de Vloerenman vindt u een breed assortiment aan vloertegels die geschikt zijn voor in de badkamer. Kies voor een industriële badkamer met onze betonlook tegels of juist voor een extreem luxe badkamer met onze Italiaanse tegels.

Onderhoud van vloertegels in de badkamer

De vloertegels van de Vloerenman zijn onderhoudsvriendelijk, zelfs in de badkamer. Omdat de tegels gemaakt zijn van keramiek en niet van bijvoorbeeld hout of beton, neemt u ze eenvoudig af met een dweil of een handdoek. Met echt beton bestaat de kans dat de vloer verkleurt, scheurt of vlekken krijgt en hout is niet goed bestand tegen het vocht en de warmte in de badkamer.

Showroom van de Vloerenman

In IJsselstein hebben we een showroom waar u al onze keramische tegels in het echt bewondert. Hier adviseren we ook graag over welke tegels het beste bij uw badkamer passen en heeft u de mogelijkheid om een tegelmonster mee naar huis te nemen.

Voordelen vloertegels

De kwaliteit van vloertegels wordt tegenwoordig steeds beter. Onze keramische tegels zijn eenvoudig te leggen en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast hebben ze een glazuurlaag, waardoor er geen vuil in trekt. Verder zijn ze praktisch onverwoestbaar en perfect in combinatie met vloerverwarming. Uw voeten zijn fijn verwarmd in de badkamer.

Tegels voor vloer en wand

Creëer een mooi geheel door de tegels niet alleen te gebruiken voor de vloer in uw badkamer, maar ook op de wand.

Afmetingen

Onze vloertegels voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen. Een aantal van de meest populaire afmetingen vindt u hieronder.

Soorten vloertegels badkamer

Houtlook tegels

Met echt hout bestaat de kans dat vocht en warmte de planken aantasten. Met houtlook badkamer tegels profiteert u van de eigenschappen van keramiek en de uitstraling van hout.

Hiernaast ziet u de Castelvetro Rustic White vloertegels.

Betonlook tegels

De betonlook badkamer tegels zijn de ideale vervanging voor echt beton in de badkamer. Het scheurt en verkleurt niet en is onderhoudsvrij.

Op de foto hiernaast ziet u de Provenza Gesso Pearl Grey tegels.

Italiaanse tegels

Creëer een luxe badkamer met Italiaanse tegels. De tegels zien er prachtig uit en laten het elke dag net lijken alsof u een hotelbadkamer binnenstapt.

De unieke badkamer hiernaast is betegeld met de Caesar Anima Ever Invisible Light tegels.

Visgraat tegels

Visgraat tegels zijn erg populair in de keuken en woonkamer, maar ook in de badkamer geven deze vloertegels een unieke uitstraling.

Hiernaast ziet u de Atlas Concorde Etic Pro Rovere Venice vloer- en wandtegels.

Prijs

Vloertegels voor in de badkamer zijn te koop tegen een scherpe prijs. Hiermee onderscheiden we ons van andere leveranciers. We kopen onze tegels namelijk direct in bij de fabrikanten in Italië en Spanje, waardoor we niet te maken krijgen met een tussenpartij.

Als u een offerte wilt aanvragen voor onze vloertegels voor in de badkamer, neemt u contact met ons op. We kijken met u mee naar de mogelijkheden en stellen een offerte op maat voor u op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment met badkamer vloertegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in onze showroom. Bezoek de showroom.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat