De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

 

Vloer laten plaatsen

Het kiezen voor professionele plaatsing van uw vloer door De Vloerenman betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en duurzaamheid. Ons team van experts zorgt voor een vlekkeloze installatie van keramische tegels of PVC vloeren, waarmee u verzekerd bent van een prachtig en langdurig resultaat. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nieuwe keramische vloer laten plaatsen in uw woning? De Vloerenman ontzorgt u!

Wij nemen alle taken op ons, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ons complete servicepakket biedt u volledige ondersteuning vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt tot aan de afronding van uw nieuwe tegelvloer. Zo kunt u zich helemaal focussen op het visualiseren van de herinrichting van uw ruimte.

 

Wij realiseren uw nieuwe vloer in vier fases

Het kiezen voor een nieuwe vloer is een grote stap voor u en uw woning. Bij De Vloerenman begrijpen we het belang van deze beslissing en zetten we ons in om het plaatsingsproces net zo soepel en duidelijk te laten verlopen als onze leveringsservice. We besteden nauwgezette aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Hieronder beschrijven we de vier fases waarin we uw nieuwe keramische vloer voor u realiseren.

 

1. Optionele werkzaamheden ter voorbereiding

Voordat we kunnen beginnen met de plaatsing van uw nieuwe keramische vloer, voeren we de onderstaande werkzaamheden uit, indien u hiervoor gekozen heeft:

2. Plaatsing van uw nieuwe keramische vloer

Nadat alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd, gaan we verder met de installatie van uw nieuwe keramische vloer. Onze specialisten plaatsen de nieuwe vloermaterialen nauwkeurig en zorgen voor een hoogwaardige afwerking.

3. Controle en afsponzen van de nieuw geplaatste vloer

Na het plaatsen van uw vloer controleren onze vakmensen hem grondig. Ook zorgen ze ervoor dat overtollig lijm of voegmiddel vakkundig verwijderd wordt. Deze nauwkeurige afwerking zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer er perfect uitziet en langdurig mooi blijft.

4. Eén dag na de plaatsing: zelf de nieuwe vloer dweilen

Het dweilen van uw vloer helpt eventuele resten en stof die tijdens de installatie achtergebleven zijn te verwijderen en uw vloer zijn definitieve uitstraling te geven. Dit zorgt ervoor dat uw vloer er vanaf het begin prachtig uitziet.

 

Kom goed voorbereid naar onze winkel in IJsselstein: vul de checklist en vragenlijst in

We hebben een praktische checklist samengesteld die u helpt om volledig voorbereid onze showroom in IJsselstein te bezoeken. Met deze lijst kunt u efficiënt uw wensen aangeven, zoals de verwijdering van uw oude vloer en de installatie van een nieuwe.

In onze showroom staan onze deskundigen klaar om u te assisteren bij het selecteren van de ideale vloer voor uw woning. Aan de hand van uw metingen en voorkeuren stellen we snel een op maat gemaakte offerte voor u op. Bij De Vloerenman staan we altijd voor u klaar!

Download de gratis checklist + vragenlijst

De zeven diensten die onze totaalservice bevat

Onze totaalservice is zorgvuldig samengesteld uit zeven kernonderdelen die elk aspect van uw vloerproject dekken. Van het eerste persoonlijke advies in onze showroom tot de nauwkeurige afwerking van uw nieuwe vloer, de Vloerenman begeleidt u door het gehele proces. De zeven diensten zijn:

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in onze showroom
 2. Vloertegels laten leveren
 3. Vloer laten verwijderen
 4. Vloerverwarming laten leggen
 5. Ondervloer laten egaliseren
 6. Vloer laten plaatsen
 7. Vloer laten afwerken: plinten laten monteren en/of wandpanelen laten plaatsen

We zorgen er altijd voor dat de diensten van ons totaalpakket perfect op elkaar worden afgestemd worden, zodat de overgang tussen de verschillende stappen soepel en zonder onderbrekingen plaatsvindt. Elke dienst wordt specifiek aangepast aan uw behoeften, met het doel om de door u gekozen vloer met maximale aandacht, kwaliteit en oog voor detail te installeren.

Meer over de totaalservice

 

Is het mogelijk om slechts enkele diensten uit het totaalpakket te kiezen?

Zeker, ons totaalpakket kan flexibel samengesteld worden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt zelf kiezen welke diensten u wilt gebruiken, waardoor u een volledig gepersonaliseerd pakket samenstelt dat perfect aansluit bij uw situatie.

 

Kosten voor het laten plaatsen van een keramische vloer door de Vloerenman

We geven elk vloerproject de aandacht die het verdient. Onze toewijding aan uitstekende klanttevredenheid betekent dat we altijd bereid zijn om dat extra stukje inspanning te leveren om aan uw verwachtingen te voldoen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom in IJsselstein ontvangt u direct persoonlijk advies. We besteden ruim de tijd om de door u ingevulde checklist en vragenlijst, en de bijbehorende kosten te bespreken. Natuurlijk gaan we ook diepgaand in op uw specifieke wensen.

De kosten voor de plaatsing van een nieuwe vloer zijn afhankelijk van:

De uiteindelijke kosten van onze diensten zijn afhankelijk van uw unieke situatie. Om een zo gericht mogelijke offerte te ontvangen, vragen we u om eerst onze checklist in te vullen en de vragen daarin te beantwoorden. Vervolgens kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken, waar we u ook direct persoonlijk advies kunnen geven. Na ons gesprek zorgen we ervoor dat u snel een nauwkeurige prijsopgave krijgt.

Ik wil persoonlijk geholpen worden in de showroom

Kies voor de Vloerenman om uw nieuwe tegelvloer te leggen

Denkt u eraan om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Bij de Vloerenman staan onze specialisten paraat om u volledige ondersteuning te bieden en een soepele ervaring te garanderen. Ons servicepakket zorgt voor een naadloze realisatie van uw vloerproject. Dit zijn de voordelen die u kunt verwachten:

 1. Eén aanspreekpunt: doordat de Vloerenman alles voor u regelt, heeft u slechts één contactpersoon voor alle vloergerelateerde zaken. Wij nemen de volledige organisatie op ons, van begin tot eind.
 2. Efficiënte planning: ons totaalpakket is zorgvuldig samengesteld om u tijd en inspanning te besparen. Alle diensten zijn perfect op elkaar afgestemd om vertragingen te voorkomen, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.
 3. Expertise en betrouwbaarheid: onze specialisten beschikken over uitgebreide ervaring in alle facetten van vloerinstallatie. Door voor de Vloerenman te kiezen, kiest u voor bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, en verzekert u zich van een vloer die aan de hoogste normen voldoet.
 4. Minimale verstoring: we begrijpen dat uw leven doorgaat, ook tijdens de installatie. Ons pakket is ontworpen om overlast tot een minimum te beperken, met een levering en installatie die rekening houden met uw schema.
 5. Zorgeloze ervaring: ons doel is om het installatieproces zo stressvrij mogelijk te maken. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van uw project streven we ernaar om u een plezierige ervaring te bieden.

Ons servicepakket omvat meer dan alleen de professionele plaatsing van uw nieuwe vloer, inclusief aanvullende diensten. Het biedt ook gemoedsrust en gemak gedurende het hele traject. Bij de Vloerenman kunt u erop vertrouwen dat uw project wordt beheerd door deskundigen, met uw tevredenheid als onze hoogste prioriteit.

Atlas Concorde Etic Pro Rovere Venice

Vul de checklist in en maak een afspraak!

Heeft u vragen over de installatie van een nieuwe keramische vloer? Of wilt u meer informatie over een van de zeven diensten in ons totaalpakket? Neem gerust contact op via 030 687 34 87 of stuur een e-mail naar [email protected].

Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom te IJsselstein, gelegen aan de IJsselstraat 10-12.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?