De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

 

Ondervloer laten egaliseren

Om uw nieuwe vloer zonder oneffenheden te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat uw ondervloer egaal is. Een gelijkmatige ondergrond zorgt voor een stabiele basis en verlengt de levensduur van de vloerbedekking, of het nu om keramische tegels, parket of laminaat gaat.

Het egaliseren van uw vloer is een optioneel onderdeel van ons 7-delige totaalservice. We beloven u een zorgeloze ervaring, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Nieuwe tegelvloer laten leggen? De Vloerenman ontzorgt u!

Laat alle werkzaamheden aan ons over en geniet van een totaalpakket dat u volledig ontzorgt. Van het eerste bezoek aan onze showroom tot de voltooide installatie van uw nieuwe tegelvloer, wij nemen alles uit handen. Zo kunt u ongestoord dromen over de nieuwe inrichting van uw ruimte, terwijl wij de rest verzorgen.

 

Onze antwoorden op vragen over het egaliseren van ondervloeren

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over het egaliseren van ondervloeren. Staat uw vraag er niet bij of wilt u graag meer informatie? We staan klaar om u van antwoorden en advies te voorzien via 030 687 34 87 of [email protected]. Ook kunt u ons een Whatsappbericht sturen of langskomen in onze showroom door een afspraak in te plannen.

 

Vraag 1. Waarom is egaliseren belangrijk?

Ons antwoord: een egale ondervloer zorgt voor een stabiele basis, en voorkomt scheuren en oneffenheden in de bovenvloer. Ook verlengt het de levensduur van de vloerbedekking.

Vraag 2. Hoe weet ik of mijn ondervloer geëgaliseerd moet worden?

Ons antwoord: als u oneffenheden, scheuren of hoogteverschillen in de huidige ondervloer ziet, is egalisatie waarschijnlijk nodig.

Vraag 3. Kan ik mijn ondervloer zelf egaliseren?

Ons antwoord: hoewel het mogelijk is om zelf een ondervloer te egaliseren, raden we u aan om dit door het team van de Vloerenman te laten doen voor een glad en gelijkmatig resultaat.

 

Kom voorbereid naar onze winkel in IJsselstein: vul de checklist in

We hebben een checklist ontwikkeld om u voor te bereiden op uw bezoek aan onze showroom in IJsselstein. Met deze checklist kunt u uw wensen en eisen in kaart brengen voor onder andere het eventueel verwijderen van uw oude vloer, het egaliseren van uw ondervloer en het direct leggen van een nieuwe vloer.

In de showroom staan onze specialisten voor u klaar om u te helpen de perfecte vloer voor in uw huis te vinden. Daarnaast kunnen ze, aan de hand van uw foto’s, opmetingen, voorkeuren en eisen, snel een scherpe offerte op maat opstellen. De Vloerenman staat voor u klaar!

Download de gratis checklist + vragenlijst

Alle zeven diensten uit ons totaalpakket

Met onze totaalservice zijn we dé vloerenspecialist om u volledig ontzorgen bij uw project. Ons team is erop gebrand om de vloer van uw dromen te realiseren en daarom zitten er maar liefst zeven diensten die het proces van begin tot eind omvatten:

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in onze showroom
 2. Vloertegels laten leveren
 3. Vloer laten verwijderen
 4. Vloerverwarming laten leggen
 5. Ondervloer laten egaliseren
 6. Vloer laten plaatsen
 7. Vloer laten afwerken: plinten laten monteren en/of wandpanelen laten plaatsen

We verzekeren u ervan dat onze zeven diensten naadloos op elkaar afgestemd zijn. Dit betekent dat we efficiënt en zonder vertraging kunnen overgaan van het ene onderdeel naar het andere. Ook voeren we iedere dienst op maat uit, zodat u er zeker van bent dat uw gekozen vloer door het team van de Vloerenman met de verdiende aandacht, kwaliteit en oog voor detail gerealiseerd wordt.

Meer over de totaalservice

 

Kan ik ervoor kiezen om slechts gebruik te maken van een deel van de diensten uit het totaalpakket?

Jazeker, ons totaalpakket is ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen. U heeft de flexibiliteit om de diensten te kiezen die u nodig heeft, waardoor u een pakket geheel op maat kunt samenstellen. Onze specialisten helpen u hier graag bij en voorzien u van persoonlijk advies in de showroom.

 

Vloer egaliseren kosten bij de Vloerenman

Bij de Vloerenman zetten we ons in om elk vloerproject met persoonlijke aandacht te behandelen, met als doel 100% klanttevredenheid. We nemen altijd de tijd om aan uw verwachtingen te voldoen en bieden direct persoonlijk advies bij een bezoek aan onze showroom in IJsselstein. Samen nemen we de ingevulde checklist, eventuele foto’s en prijs door. En natuurlijk bespreken we uw specifieke wensen in detail.

De kosten voor een nieuwe vloer is afhankelijk van een aantal factoren:

De prijs voor het egaliseren van uw ondervloer en het installeren van een nieuwe vloer is afhankelijk van uw unieke situatie. Om een offerte op maat te ontvangen, vragen we u onze checklist in te vullen, de vragen te beantwoorden en eventueel foto’s te maken van uw (onder)vloer. Vervolgens kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen we u direct en persoonlijk adviseren. Na het gesprek zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een scherpe prijsopgave ontvangt.

Ik wil persoonlijk geholpen worden in de showroom

Diverse houtlook tegels van de Vloerenman

Kies voor de Vloerenman om uw ondervloer te egaliseren

Heeft u plannen voor een nieuwe vloer? De Vloerenman biedt u volledige ondersteuning, van begin tot eind, om uw vloerproject probleemloos te laten verlopen. Met ons uitgebreide servicepakket zorgen we voor een vlekkeloze en efficiënte uitvoering. De voordelen van onze service zijn:

 1. Eén contactpunt: met ons all-in servicepakket heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw vloergerelateerde zaken. Dit neemt de zorgen weg van het coördineren van meerdere leveranciers of aannemers en zorgt ervoor dat wij alles voor u regelen zonder tussenpersonen, van begin tot eind.
 2. Nauwkeurige planning: ons totaalpakket is ontworpen om u tijd en energie te besparen. Alle stappen worden zorgvuldig gesynchroniseerd, waardoor uw project efficiënt en zonder vertragingen verloopt. U kunt rekenen op een vlotte en effectieve realisatie van uw nieuwe vloer.
 3. Vakkennis en betrouwbaarheid: onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in elk aspect van de vloerinstallatie. Door voor de Vloerenman te kiezen, kiest u voor bewezen deskundigheid en betrouwbaarheid, en bent u ervan verzekerd dat uw vloer volgens de hoogste standaarden wordt geïnstalleerd.
 4. Minimale verstoring: we begrijpen dat uw dagelijks leven doorgaat, ook tijdens de installatie. Ons totaalpakket minimaliseert overlast, met een geschikt leveringsmoment en efficiënte installatie, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe vloer kunt genieten.
 5. Zorgeloos proces: ons doel is om het hele proces zo stressvrij mogelijk voor u te maken. Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van het project, streven we ernaar u een positieve ervaring te bieden. Met ons totaalpakket kunt u ontspannen en vertrouwen op onze inzet voor kwaliteit en service.

Ons servicepakket omvat niet alleen een professionele installatie van uw nieuwe vloer, inclusief alle extra’s, maar zorgt ook voor gemoedsrust en gemak gedurende het hele proces. U kunt erop vertrouwen dat bij de Vloerenman uw project wordt beheerd door experts, met klanttevredenheid als onze hoogste prioriteit.

Caesar Fabula Ulmus

Tref uw voorbereidingen en kom langs!

Wilt u meer weten over het laten egaliseren van uw ondervloer en het laten leggen van een nieuwe vloer door het team van de Vloerenman? Of heeft u een vraag over één of meerdere van de zeven diensten uit ons totaalpakket? Neem dan contact met ons op via 030 687 34 87 of stuur een e-mail naar [email protected].

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein aan de IJsselstraat 10-12.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?