De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

 

Persoonlijk advies en hulp in onze showroom

Het uitzoeken van de perfecte keramische vloer voor in uw ruimte, is soms een vak op zich. En daarom staan onze experts bij de Vloerenman klaar in de showroom om u hiermee te helpen. Maar het vinden van nieuwe tegels met onze hulp is slechts de eerste stap. Van a tot z ontzorgd worden? We bieden u ons servicepakket, bestaande uit zeven (optionele) diensten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nieuwe keramische vloer uitzoeken? De Vloerenman helpt u!

Bij het kiezen van een nieuwe keramische vloer, staan de keuzemogelijkheden centraal. In onze showroom in IJsselstein hebben we een divers assortiment aan keramische vloeren die perfect kunnen aansluiten bij uw smaak en interieur. Onze ervaren specialisten begeleiden u graag bij elke stap van dit keuzeproces.

Kom goed voorbereid naar onze showroom in IJsselstein: vul de checklist en vragenlijst in

We hebben een praktische checklist samengesteld die u helpt om volledig voorbereid onze showroom in IJsselstein te bezoeken. Met deze lijst kunt u efficiënt uw wensen aangeven, zoals de eventuele verwijdering van uw oude vloer en de installatie van een nieuwe.

In onze showroom staan onze experts klaar om u te helpen bij het selecteren van de ideale vloer voor uw woning. Aan de hand van uw opmetingen en voorkeuren stellen we snel een op maat gemaakte offerte voor u op. Bij de Vloerenman staan we altijd voor u klaar!

Download de gratis checklist + vragenlijst

De zeven diensten die in het totaalpakket zitten

Onze totaalservice is nauwkeurig ontworpen rond zeven onderdelen die alle facetten van uw vloerproject omvatten. Van het eerste advies in onze showroom tot de zorgvuldige afwerking van uw nieuwe vloer, de Vloerenman staat u bij gedurende het hele traject. De zeven diensten omvatten:

 1. Persoonlijk advies en toegewijde hulp in onze showroom
 2. Vloertegels laten leveren
 3. Vloer laten verwijderen
 4. Vloerverwarming laten leggen
 5. Ondervloer laten egaliseren
 6. Vloer laten plaatsen
 7. Vloer laten afwerken: plinten laten monteren en/of wandpanelen laten plaatsen

We verzekeren u ervan dat de diensten binnen ons totaalpakket naadloos op elkaar aansluiten, zodat er een vloeiende overgang is tussen de verschillende fasen zonder onderbrekingen. Elke dienst wordt nauwkeurig afgestemd op uw specifieke behoeften om zo uw gekozen vloer met optimale zorg, kwaliteit en oog voor detail te plaatsen.

Meer over de totaalservice

Kan ik alleen bepaalde diensten uit het totaalpakket selecteren?

Absoluut, ons totaalpakket is flexibel en kan worden aangepast aan uw unieke behoeften. U heeft de vrijheid om te kiezen welke diensten u wilt inzetten, zodat u een volledig op maat gemaakt pakket creëert dat naadloos aansluit bij uw situatie.

De voordelen van onze totaalservice

Op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u een zorgeloze ervaring? Kies dan voor de diensten uit ons servicepakket. Als specialist in de plaatsing van keramische vloeren bieden we een allesomvattend pakket dat uw gehele vloerproject vlekkeloos laat verlopen. De voordelen voor u zijn:

 1. Eén contactpunt: ons complete servicepakket betekent dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vloerwensen. We regelen alles, van het eerste advies tot de uiteindelijke afwerking, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de coördinatie met verschillende partijen.
 2. Gestroomlijnde planning: we zorgen voor een efficiënte planning van uw vloerproject. Alle stappen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor het proces soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt. Uw nieuwe vloer wordt snel en vakkundig gelegd.
 3. Deskundigheid en betrouwbaarheid: : onze experts hebben jarenlange ervaring in alle facetten van vloerinstallatie. Met ons complete servicepakket kiest u voor gegarandeerde deskundigheid en betrouwbaarheid, en kunt u vertrouwen op een installatie van topkwaliteit.
 4. Minimale overlast: we begrijpen dat uw dagelijkse leven doorgaat, ook tijdens de installatie. Ons totaalpakket is erop gericht om overlast tot een minimum te beperken. We zorgen voor een snelle levering en installatie, en ruimen alles netjes op, zodat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.
 5. Zorgeloos genieten: ons doel is om u een volledig zorgeloze ervaring te bieden. Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking streven we ernaar om u een positieve en stressvrije ervaring te bieden. Met ons complete servicepakket kunt u ontspannen en vertrouwen op onze inzet voor kwaliteit en service.

Onze showroom

We zijn gevestigd in IJsselstein en hebben een showroom met 500 m2 inspiratie. Hier vindt u de nieuwste collecties en kunt u de diverse keramische en PVC tegels bekijken en voelen. Als u langskomt, staan onze mensen voor u klaar om u te voorzien van echt goed tegeladvies voor binnenshuis. Dus heeft u in ons assortiment online al een mooie tegel gezien die bij uw interieur past of wilt u niet vanachter een scherm inspiratie opdoen, maar persoonlijk? Kom dan naar onze showroom om uw favoriete tegel te bezichtigen* en ontvang onder het genot van een heerlijke kop koffie deskundig tegeladvies.
*We raden u aan om voor uw bezoek even telefonisch contact op te nemen om te informeren of het artikel dat u wilt bekijken ook daadwerkelijk in de showroom te zien is. Zo weet u zeker weet dat de rit de moeite waard zal zijn.

Openingstijden showroom

 

Onze adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein
030 687 34 87
[email protected]

Benieuwd naar uw opties én inspiratie opdoen? Kom langs!

Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw vloerproject volledig overlaten aan een specialist in het slopen en leggen van tegelvloeren? De Vloerenman is u graag van dienst. We verzorgen al sinds 1999 hoge kwaliteit tegelvloeren van de beste A-merken en krijgen gemiddeld 4,7 sterren op Google van onze klanten.

 

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?