4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Italiaanse tegels

Italiaanse tegels met klasse
Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. Kenmerkend voor deze geglazuurde tegels van topkwaliteit zijn de talloze prachtige, tijdloze motieven waarin ze verkrijgbaar zijn. Het design geeft samen met de meer standaard tegels een verrassend en soms zelfs speels effect aan de woning.

De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook tegels en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. De Vloerenman houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Heeft u interesse in een van onze Italiaanse vloertegels? Bezoek dan onze showroom in IJsselstein. Hier bewondert u al onze Italiaanse tegels in het echt en geven we u graag advies.

Italiaanse tegels
Perfect met vloerverwarming
Ingekocht bij de Italiaanse tegelfabrikanten
Duurzaam

Waarom kiest u voor Italiaanse vloertegels?

De Italiaanse vloertegels zijn van de beste kwaliteit. Italië is namelijk het tegelland: met meer dan 150 tegelfabrieken staan ze staan bekend om het leveren van hoge kwaliteit keramische tegels. In ons assortiment vindt u een breed aanbod diverse keramische Italiaanse tegels. Onze tegels zijn onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en duurzaam.

Italiaanse tegels in verschillende ruimtes

Italiaanse tegels in de keuken

Leg de prachtige Italiaanse tegels in de keuken en creëer een mooi robuust effect met onze Castelvetro Matiere Titanio. De vloer krijgt een speels effect dankzij de kleurstelling van de tegels.

Als wandtegel in de badkamer

Niet alleen als vloertegel zijn de Italiaanse tegels perfect, ook op de wand geven ze een prachtig effect. Hiernaast ziet u welke look onze Castelvetro Rustic White tegels op een wand geven.

Buiten in de tuin

De Italiaanse tegels zijn niet alleen geschikt voor binnen, u legt ze met gemak buiten in uw tuin. We geven de tegels een speciale behandeling waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden. Hiernaast ziet u onze Castelvetro Matiere Beige vloertegels.

Italiaanse tegels in verschillende ruimtes
Sant Agostino High Stone Dark
Sant Agostino Silkystone Light

De Italiaanse stijl

Italië staat niet alleen bekend om haar pizza’s, pasta’s, risotto of het voetbal. Dit mediterrane land wordt eveneens in één adem genoemd met Sophia Loren, de scheve toren van Pisa, Da Vinci en de vele Romeinse schatten. Maar ook de Italiaanse tegels zijn internationaal bekend én geliefd om hun unieke en kenmerkende stijlen.

De Italiaanse tegels zijn eveneens in prachtige marmeren mozaïeken verkrijgbaar. Het land van Sylvio Berlusconi telt meer dan 150 tegelfabrieken met elk hun specifieke, kenmerkende design. De keuze in Italiaanse design tegels is dan ook enorm te noemen.

Import voordeel

De Vloerenman importeert de Italiaanse tegels rechtstreeks vanuit de fabriek. We hanteren daarbij strenge selectiecriteria: we leveren alleen maar A-klasse materialen, dus de 1e keuze en de beste sorteringen. Daarnaast staan we al jarenlang garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze rechtstreekse contacten met de fabriek is een korte doorlooptijd van de Italiaanse tegels eveneens een feit.

Nieuwsgierig naar de toepassingsmogelijkheden van Italiaanse tegels? U bent van harte welkom met eigen ogen onze uitgebreide collectie te komen bewonderen. We ontvangen u graag in onze showroom te IJsselstein. Daar vindt u niet alleen een scala aan Italiaanse vloertegels maar ook Spaanse tegels, vele soorten natuursteen en tal van wisselende, scherp geprijsde aanbiedingen.

De service van de Vloerenman

Bij de Vloerenman regelen we alles van a tot z. We kopen vloertegels in bij de Italiaanse tegelfabrikanten, presenteren ze in de showroom, verkopen ze en we leggen ze bij u thuis! Wilt u de ruimte verwarmen door middel van vloerverwarming, maar heeft u dit nog niet? We installeren vloerverwarming in elke soort ruimte.

Caesar Anima Ever Luxury Arabesque

Zoek uw droomvloer uit

In onze showroom in IJsselstein heeft u de mogelijkheid om al onze Italiaanse keramische tegels in het echt te bekijken. Bent u niet zeker of ze wel bij u interieur passen? U mag gerust samples meenemen om in de woning te testen. Vraag hierbij naar onze voorwaarden.

Zoek uw droomvloer uit

Het bestelproces van uw nieuwe vloer

U heeft interesse in een van onze tegels en wilt ze graag bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk? We leggen het graag uit.

  1. Via onze website en via onze showroom bekijkt u ons assortiment. Zodra u de tegelsoort heeft gevonden die u graag wilt bestellen, neemt u contact met ons op. We bespreken alle mogelijkheden en stellen een offerte op.
  2. Als u akkoord gaat met de offerte, bestellen we gelijk de tegels bij de fabrikant in Italië. We zijn er dan zeker van dat de tegels op de afgesproken datum zijn.
  3. Op de afgesproken datum komen we langs om de tegels te leggen. Heeft u ook gekozen voor vloerverwarming? Dan zullen we die eerst installeren.
  4. Zodra we klaar zijn met het leggen van de tegelvloer, sponzen we het nog een keer af.
  5. De vloer is klaar voor gebruik!

Prijs

Omdat we bij de Vloerenman de tegels direct inkopen bij de Italiaanse tegelfabrikant, bieden we onze tegels aan tegen een scherpere prijs dan wanneer het via de Nederlandse importeur gaat.

Wilt u weten wat de prijzen zijn van onze prachtige Italiaanse tegels? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een offerte voor u op aan de hand van de grootte van de ruimte en de service die erbij komt.

Contact
Contact
Contact
Contact

Contact

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030-687 3487 of door een mail te sturen naar [email protected]. Liever onze showroom bezoeken? Dan bekijkt u al onze tegels in het echt en weet u zeker dat u de juiste tegel uitkiest. Kom langs in IJsselstein.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?