De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Waarom kiezen voor De Vloerenman

Waarom de Vloerenman?

Met nieuwe vloertegels kunt u uw huis een andere uitstraling geven. Wilt u dit ook? Neem dan eens een kijkje bij De Vloerenman. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod met vloertegels voor een betaalbare prijs. Van houtlook tot natuursteenlook en betonlook vloertegels: u vindt het allemaal bij ons. Daarnaast hebben we een prachtige showroom waar u langs kunt komen om de tegels met eigen ogen te bekijken.

Voordelen van bestellen bij De Vloerenman

Als u nieuwe vloertegels koopt dan wilt u natuurlijk wel dat deze van goede kwaliteit zijn en dat deze lang meegaan en mooi blijven. Als u tegels koopt van De Vloerenman dan weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit. Daarbij zijn de tegels kras- en stootbestendig, waardoor ze er na een aantal jaar nog als nieuw eruitzien. Daarbij geldt dat de vloertegels makkelijk zijn in onderhoud. Even stofzuigen of met een doekje eroverheen en de tegels zien er weer uit als nieuw.

Aanbod en diensten

Zoals we al hebben aangegeven kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod vloertegels. Zo kunt u kiezen uit diverse houtlook tegelsbetonlook tegelsnatuursteenlook tegelsItaliaanse tegelsvisgraat tegels en mozaïek tegels. Deze vloertegels kunt u niet alleen bij os bestellen, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat de tegels worden geplaatst bij u thuis. Wij nemen al uw zorgen uit uw handen. Heeft u interesse in een PVC vloer of bent u geïnteresseerd in het installeren van vloerverwarming in de door uw gekozen vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat en helpen u met het leggen van uw nieuwe vloer en/of vloerverwarming.

Onze showroom

Het aanschaffen van nieuwe vloertegels is een hele investering. Als de tegels eenmaal liggen dan liggen deze er vaak een aantal jaar. Daarom is het belangrijk dat u volledig achter uw keuze staat. Wij raden u daarom aan om onze showroom te bezoeken in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Wij hebben voor iedereen een passend vloertegel aanbod. Van superstrak tot aan klassiek: alle huidige tegeltrends staan gepresenteerd in onze winkel. Onze adviseurs voorzien u graag van passend advies. Let op: niet alle tegels die bij u op de website staan, vindt u in de showroom. Het is daarom handig om eerst even te bellen of wij een bepaald artikel in de showroom hebben.

Meer informatie over De Vloerenman?

Wilt u graag meer weten over de het aanbod, de diensten of de service van De Vloerenman? Of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons gespecialiseerde team staat u te woord en helpt u graag verder.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?