Houtlook tegels of Keramisch parket

Een houtlook vloer zonder de nadelen van echt parket? Al dan niet gecombineerd met vloerverwarming? Dan bieden houtlook tegels (ook wel houtstructuur tegels of keramisch parket genoemd) een uitkomst.

Hieronder een greep uit de uitgebreide collectie houtstructuur tegels die wij u kunnen leveren.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Toepasbaarheid

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. Dit omdat de niet van echt te onderscheiden tegels kras- en stootbestendig, makkelijk te reinigen én onderhoudsvrij zijn. Het jaarlijkse behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort tot het verleden. Een houtlook vloer scheelt dus een hoop werk én ergernis. De vloer reinigen? Even stofzuigen en dweilen en het keramisch parket is weer als nieuw.

Onze merken houtlooktegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en als wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ziet u het verschil?

Keramisch parket is voor wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn vrijwel allemaal gekalibreerd en daardoor met weinig voeg te leggen. Dit komt de echtheid duidelijk ten goede. Want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan kunnen worden gelegd, hoe meer het op echt hout lijkt.

Meer mogelijk

Houtlook tegels zijn ook verkrijgbaar als mozaïek tegels en worden ook steeds vaker toegepast als badkamertegels. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten zoals: 30×120 cm, 20 x 120 cm, 20 x 170 cm en zelfs 26,5 x 240 cm. Vanzelfsprekend leveren we ook bijpassende plinten. De Vloerenman levert diverse merken houtlook tegels. Ieder merk heeft de structuur, kleur en maatvoering weer anders ingevuld. Wilt u passend advies? Meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? U bent van harte welkom in onze showroom te IJsselstein. Daar kunt u met eigen ogen de vele varianten tegels zien en informeren we u graag over de vele toepassingsmogelijkheden van houtstructuur tegels.