De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Witte vloertegels

Wilt u uw oude vloer vervangen door een nieuwe? En bent u op zoek naar tegels met een frisse uitstraling? Kies dan voor witte vloertegels van de Vloerenman. We hebben een groot aanbod aan witte vloertegels van keramiek die uw interieur een tijdloze look geven. Onder de button vindt u de tegels die op dit moment helemaal in zijn.

Vloertegels in het wit koopt u bij de Vloerenman

We verkopen sinds 1999 de prachtigste keramische vloertegels in het wit. Ook kunt u bij ons terecht als u uw vloer direct door onze specialisten wilt laten leggen.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op. Uw favoriete tegel in het echt bekijken en meteen persoonlijk advies ontvangen? Maak een afspraak via onderstaande button.

Witte vloertegels

Witte vloertegels van uitsluitend A-merken

U vindt in ons assortiment enkel witte vloertegels van A-merken. Om u altijd keramische tegels van de beste kwaliteit te leveren, kopen we al onze producten rechtstreeks in bij de Spaanse en Italiaanse tegelfabrikanten. We maken dus geen gebruik van een tussenhandelaar. Op die manier houden we niet alleen de kwaliteit hoog, maar de prijs ook heel scherp. In ons bovenstaande assortiment vindt u prachtige witte vloertegels van de volgende A-merken:

Tegels bekijken en belopen? Kom langs in IJsselstein

Wilt u de vloertegels eerst bezichtigen en belopen, voordat u een offerte bij ons aanvraagt? Kom dan zeker langs in onze showroom in IJsselstein. We helpen u de perfecte vloer in het wit te vinden en geven u meteen persoonlijk advies als u dat wenst. Een fysieke bezichtiging is de beste manier om een vloer te kopen, omdat u zo alle benodigde informatie ontvangt en een goed beeld krijgt van welke witte vloertegels aan uw (woon)wensen en eisen voldoen. Meer informatie? Neem contact met ons op. Afspraak maken? Klik op de button!

Een witte vloertegel voor elk interieur

Zoals u misschien al weet, zijn er enorm veel soorten tinten wit. Deze verschillende tinten zijn verwerkt in de vloertegels om ieder interieur een matchende vloer te bieden. Onze witte vloertegels zijn onder te verdelen in twee categorieën:

  • Glanzend wit: moderne interieurs
  • Mat/gebroken wit: landelijke interieurs

Te leggen in bijna iedere ruimte in huis

Keramische vloertegels in het wit zijn geschikt om te leggen in bijna iedere ruimte in huis. Als het bij het interieur past, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om witte vloertegels in de keuken, het toilet, de eetkamer, de badkamer of de gang te leggen. U heeft eindeloos veel opties!

Atlas Concorde Boost White

De voordelen van keramische vloertegels in het wit

Witte vloeren zijn populair vanwege al hun voordelen:

Welke witte vloertegel past het best in mijn interieur?

Wilt u meer te weten komen over onze witte vloertegels? Of wilt u graag gebruikmaken van onze legservice? Kom dan in contact met onze klantenservice door te bellen naar 030-6873487 of een e-mail te sturen: [email protected].

Heeft u alle informatie al verzameld en weet u precies welke vloertegels in het wit u wilt kopen? Maak dan nu een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom. Meet vooraf het aantal vierkante meter op van de ruimte die u wilt laten betegelen, zodat we meteen kunnen bepalen hoeveel witte vloertegels u nodig heeft.

Welke witte vloertegel past het best in mijn interieur?

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?