4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Casa Dolce Casa tegels, inspiratie door passie

Casa Dolce Casa

Een van de meest jonge fabrieken in Italië is Casa dolce Casa. Het assortiment van deze fabriek is gewaagd en uitdagend. De introductie van de Flagstone serie en de l’Argille serie waren ongekende successen en zorgde ervoor dat Casa Dolce Casa zich met de grootste fabrieken van Italië kan meten. De kwaliteit van de vloertegels is ongekend. De tegels zijn keihard en praktisch onverwoestbaar. Casa Dolce Casa is kwaliteit!

De diverse series vloertegels van Casa Dolce Casa

Wij kunnen alle tegels van Casa Dolce Casa voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diverse decortegels en speciaal afgewerkte tegels. In ons aanbod heeft u de keuze uit twee diverse series: de Stones & More serie en de Wooden tile serie.

Kleurtinten en afmetingen

Smaken verschillen en daarom bieden we een ruim aanbod met tegels aan van het merk Casa Dolce Casa. Maak gebruik van onze handige filteroptie en vind zo eenvoudig en snel de vloertegels die voldoen aan uw eisen en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven naar welke serie uw voorkeur uitgaat, in welk formaat u de tegels wenst en of u een lichte of donkere tegels wilt hebben. Hierna verschijnen de tegels die voldoen aan deze eisen in beeld.

Innovatief kleurgebruik

Casa Dolce Casa staat voor uitstekende kwaliteit en biedt een hoge mate van creativiteit. De tegels ogen natuurlijk en er wordt gebruikgemaakt van innovatief kleurgebruik. Daarnaast zijn de tegels bruikbaar als wandtegels en vloertegels.

Offerte op maat

Heeft u tegels gezien die voldoen aan uw eisen en wensen? Maar wilt u eerst weten welk prijskaartje er hangt aan uw favoriete tegel? Neem dan gerust contact met ons op. Geef aan ons door wat de oppervlakte is van de ruimte die u wilt voorzien van de Casa Dolce Casa tegels en we stellen een offerte op maat voor u op. Op deze manier heeft u inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Op zoek naar Caesar tegels?

Bent u op zoek naar een specifieke tegel van Casa Dolce Casa? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Caesar die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.casadolcecasa.com/en/.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?