Casa Dolce Casa tegels, inspiratie door passie

Casa Dolce Casa

Een van de meest jonge fabrieken in Italië is Casa dolce Casa. Het assortiment van deze fabriek is gewaagd en uitdagend. De introductie van de Flagstone serie en de l’Argille serie waren ongekende successen en zorgde ervoor dat Casa Dolce Casa zich met de grootste fabrieken van Italië kan meten. De kwaliteit van de vloertegels is ongekend. De tegels zijn keihard en praktisch onverwoestbaar. Casa Dolce Casa is kwaliteit!

Zoek uw ideale tegel

Alle series
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De diversen series vloertegels van Casa Dolce Casa

Wij kunnen alle tegels van Casa Dolce Casa voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Casa Dolce Casa tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Casa Dolce Casa? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Casa Dolce Casa die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.casadolcecasa.com/en/