De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Visgraat tegels

Trendy visgraat houtlook tegels

Bent u al bekend met onze visgraat houtlook tegels? Deze tegels worden in een klassiek patroon gelegd, zodat de tegels haaks op elkaar staan. Hoewel de vloer van keramiek is, lijkt het een echte houten vloer. Het grote verschil is dat deze vloer vele malen gemakkelijker te onderhouden is en bovendien zeer duurzaam is. Daarnaast zijn onze visgraat vloertegels zelfs perfect te combineren met vloerverwarming!

We nodigen u graag uit om onze een houtlook visgraat vloer in onze showroom uit te zoeken. Hier denken we ook graag met u mee en is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Heeft u vragen over onze prijzen of over onze legservice? Neem dan contact met ons op.

Visgraat tegels
Lijkt op echt hout
Duurzaam
Onderhoudsvrij

Diverse soorten visgraat vloertegels

In onze collectie bieden we visgraat houtlook tegels aan in allerlei kleuren en afmetingen. Van natuurlijke houttinten tot aan stijlvolle grijstinten. De vloer kan met kleine en grote tegels gelegd worden. Het eindresultaat is een fantastische visgraat vloer in elke gewenste ruimte. De tegels zijn waterbesteding, waardoor ze naast de woonkamer in de slaapkamer of zelfs in de badkamer, keuken of het toilet gelegd kunnen worden.

Visgraat tegels geschikt voor ieder interieur

Of u nu van een klassieke of moderne uitstraling houdt, visgraat tegels passen bij ieder interieur. Voor een klassieke look kiest men vaak voor de warmere kleuren tegels. Mag uw vloer iets meer opvallen? Ga dan voor een grijstint. Gaat het om een grote ruimte? Een groot formaat tegel maakt een ruimte rustiger en robuuster.

Donker en warm

Als u houdt van een mooie donkere houtlook, dan zijn de Rex Planches Choco de perfecte tegels voor u. De visgraat tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u zelf bepaalt hoe u wilt dat de visgraat vloer eruit komt te zien.

Hiernaast ziet u hoe deze donkere visgraat tegels gelegd zijn in een woonkamer.

Licht en rustig

Bent u juist op zoek naar een wat lichtere houtlook? Kies dan voor onze Atlas Concorde NID Cashmere vloertegel. De tegel heeft een rustige en ontspannen sfeer die zowel in wildverband als visgraat gelegd kan worden.

Visgraat tegels met een grijstint

Onze vloertegels zijn ook verkrijgbaar in grijstinten. Deze tegels passen goed bij elk interieur en blijven jarenlang mooi, zoals de Rex Planches Perle tegels.

Visgraat tegels geschikt voor ieder interieur
Atlas Concorde Etic Pro Eucalipto Smoked
Castelvetro Aequa Cirrus

De voordelen van onze visgraat houtlook tegels

Als u ervoor kiest om een visgraat vloer te nemen met houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd, dan profiteert u van veel voordelen ten opzichte van echt hout. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Niet te onderscheiden van een echte houten vloer
 • Duurzaam
 • Stevig dankzij de keramiek
 • Gemakkelijk in onderhoud

 • Te combineren met vloerverwarming
 • Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen
 • Inzetbaar voor allerlei woonstijlen

Visgraat tegels: gemakkelijk in onderhoud

Iets waar veel mensen van profiteren met deze visgraat houtlook tegels is het onderhoud. Schuren en lakken behoort vanaf nu tot het verleden. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en daar komt nog eens bij dat uw vloer niet kraakt en u geen last heeft van scheuren. Dankzij de harde toplaag maken deuken en krassen geen kans. Na jaren ziet uw visgraat vloer er nog uit als nieuw.

Kunt u het verschil zien?

Vergelijkt u visgraat houtlook tegels met echt hout, dan ziet u nauwelijks verschil. Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat deze tegels leverbaar zijn in motieven als kersen, eiken en tropisch hardhout. Qua kleuren zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Kortom, de tegels zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Onze merken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, structuren en kleurscharkeringen. Daardoor is het zelfs mogelijk om alles met elkaar combineren voor een leuk en speels effect. Wist u dat de visgraat tegels niet per se alleen aan de woonkamer gebonden zijn, maar ze ook perfect in de badkamer passen? U kunt ze zelfs in de tuin laten leggen.

Wilt u ook weten hoe u de tegels moet leggen? Of laat u deze klus liever aan ons over? Bekijk onze pagina over het leggen van een visgraat patroon.

Atlas Concorde Etic Pro Rovere Venice

Liever een kijkje in het echt?

Heeft u een aantal mooie tegels gezien die u goed wilt bekijken in het echt? Dat begrijpen we. Daarom is het bij de Vloerenman mogelijk om de tegels te bewonderen in onze showroom in IJsselstein in de provincie Utrecht.

Liever direct een prijsindicatie? Hier helpen we u ook graag verder mee op onze locatie.

Breng een bezoek aan onze showroom

Liever een kijkje in het echt?

Visgraat tegels te combineren met vloerverwarming

Houdt u van warme voeten? Dan zijn visgraat tegels de ideale vloer voor u. Onze visgraat houtlook tegels zijn namelijk ook te combineren met vloerverwarming. Wist u dat dit ook nog eens een energiebesparende oplossing is? De tegels geleiden de warmte goed en houden dit vast. Zo zet u de verwarming zonder problemen wat lager, maar geniet u nog van een lekkere temperatuur in huis.

Visgraat tegels leggen

Kiest u ervoor om uw visgraat tegelvloer bij de Vloerenman te kopen, dan maakt u zich geen zorgen over het leggen van de tegels. We regelen alles voor u. Bestelt u bij ons uw tegels, dan doorloopt u het volgende proces:

 1. In onze showroom maakt u een keuze voor uw droomvloer.
 2. Zodra deze keuze is gemaakt, bespreken we de mogelijkheden en stellen we een offerte op.
 3. Gaat u akkoord? Dan kopen we de tegels direct in bij de fabrieken in Spanje of Italië.
 4. Op de afgesproken datum komen we langs om uw droomvloer te leggen. Heeft u ook gekozen voor vloerverwarming? Dan installeren we die ook.
 5. Achteraf sponzen we uw nieuwe vloer netjes af.

Prijs van uw droomvloer

Geen enkele vloer is hetzelfde en dat weten we bij de Vloerenman maar al te goed. Daarom geven we op onze website geen standaardprijzen weer. Als u geïnteresseerd bent in een van de visgraat tegels, neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom. Dan vertellen we u graag meer over de prijs. U kunt er wel op vertrouwen dat u stuk minder betaalt, omdat we de tegels inkopen bij de fabrieken in Italië en Spanje en niet via de Nederlandse importeur.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Benieuwd naar onze visgraat tegels, maar toch nog een aantal onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 030-687 3487 of [email protected]. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?