De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo
Atlas Concorde NID Whiskey

Keramische buitentegels

Bij de Vloerenman vindt u een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan keramische buitentegels voor uw buitenruimte, zoals terrassen, balkons en voortenten. Met onze weerbestendige, onderhoudsvriendelijke en duurzame buitentegels geeft u een luxe uitstraling aan uw tuin.

Sinds 1999 is de Vloerenman specialist in tegels. In onze showroom in IJsselstein vindt u keramische tegels voor binnen (dunner) en buiten (dikker) tegen scherpe prijzen. Bekijk uw favoriete tegel in onze showroom en ontvang indien gewenst bijna direct een op maat gemaakte offerte. Maak een afspraak via onderstaande button en kom langs in de showroom.

Bezoek onze showroom

Atlas Concorde NID Whiskey

Koop uw buitentegels in onze showroom

Ontdek een uitgebreid assortiment aan keramische tegels in onze showroom in IJsselstein, waarvan een groot deel ook geschikt is om buiten gelegd te worden. We specialiseren ons op keramische vloeren voor binnen, maar kunnen u indien gewenst ook keramische tegels die voor buiten geschikt zijn. Deze zijn dikker en hebben vaak een antislip-laag. U vindt bij ons makkelijk en snel een tegelvloer voor buiten die aansluit op uw wensen. Onze tuintegels zijn van uitstekende kwaliteit én betaalbaar!

Voordelen keramische buitentegels

Keramische buitentegels zijn niet meer weg te denken uit moderne tuinen en bieden een tal van voordelen, namelijk:

De Vloerenman legt alléén tegels binnenshuis, niet buiten

De Vloerenman is alleen gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels binnenshuis. Koopt u bij ons keramische tegels voor uw tuin? Dan kunt u een andere partij inhuren die gespecialiseerd is in het leggen van tegels buiten of u kunt ze zelf leggen. Als u de tegels zelf gaat plaatsen, dan moet u rekening houden met de ondergrond. Afhankelijk van de dikte van de tegels heeft u een andere ondergrond nodig om het loskomen of wegzakken van tegels te voorkomen.

Keramische buitentegels onderhouden

Keramische buitentegels zijn onderhoudsvriendelijk, omdat vuil niet doordringt. Daarom is het schoonmaken van de tegels erg eenvoudig. De meeste vlekken en groene aanslag zijn te verwijderen met warm water. Zorg ervoor dat u regelmatig uw terras schoonmaakt met warm water en laat vlekken niet te lang zitten. Op deze manier beheert u het onderhoud van uw terras gemakkelijk!

Het aanbod van de Vloerenman voor keramische buitentegels

U vindt bij de Vloerenman een ruim assortiment aan keramische buitentegels. De mogelijkheden voor uw tuin zijn onbeperkt door de verschillende kleuren, maten en structuren. We verkopen in onze collectie hoogwaardige tegels van merken, zoals Atlas Concorde, Blustyle, Caesar, Ergon, Magica, Marazzi en Sant Agostino.

 

Pietra Di Casa Punteruolo Rovere

De verschillende soorten tegels voor in de tuin

Met onze dikkere keramische tegels voor buiten heeft u diverse mogelijkheden om een tuin naar uw wensen te maken. Wilt u een rustieke, mediterrane of moderne tuin? Voor alle wensen hebben we een bijpassend aanbod. De verschillende soorten keramische buitentegels die we verkopen, zijn:

Zien of uw favoriete tegel geschikt is voor buiten? Check dan op de desbetreffende productpagina de ‘Toepasbaarheid’. Staat daar ‘Buiten’ bij? Dan heeft de keramische tegel de juiste eigenschappen om buiten gelegd te kunnen worden.

Pietra Di Casa Punteruolo Rovere

Bewonder onze keramische buitentegels in onze showroom: meer dan 500 m² inspiratie

Om een goed beeld te krijgen van onze keramische buitentegels nodigen we u graag uit in onze showroom in IJsselstein. We hebben meer dan 500 m2 aan inspiratie* voor uw tuin. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze voor de best bijpassende keramische buitentegels. Maak een afspraak en laat u inspireren!

*Wilt u zeker weten dat de door u gezochte keramische buitentegel aanwezig is in onze showroom? Informeer dan altijd eerst naar de beschikbaarheid, voordat u langskomt. Neem telefonisch contact met ons op via 030 687 34 87.

Op maat gemaakt advies voor uw tegelbehoeften in de tuin

Een bezoek aan onze showroom biedt de mogelijkheid om uw lievelingstegel in het echt te bewonderen. Onze showroom biedt ook de mogelijkheid om u te voorzien van professioneel advies. Om u het beste te adviseren helpt het om van te voren uw tuin op te meten. Als we weten hoeveel vierkante meters we moeten rekenen, dan kunnen we een op maat gemaakte prijsindicatie geven.

Breng een bezoek aan onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?