Marazzi tegels voorsprong door constante innovatie

Marazzi

De grootste tegelfabrikant van de wereld en markt leider is Marazzi tegels. Verkrijgbaar in meer dan 140 verschillende landen verspreid over de 5 wereldcontinenten. Sinds de oprichting in 1935 in Sassulo Italia is Marazzi al 1 van de marktleiders geweest. Met name door spectaculaire innovaties zoals bijvoorbeeld de houtlooktegels heeft deze fabriek elke keer weer hun positie weten te verstevigen. Maar ook doorbraken op het gebied van technologische ontwikkeling heeft hier aan bijgedragen. Ontwikkelingen die tot op de dag van vandaag nog als de standaard bij vele tegelfabrieken word gehanteerd. De de razendsnelle doorontwikkeling van hun aanbod in tegels weten ze keer op keer te verbluffen. Als geselecteerde Marazzi partner zijn wij zeer trots het complete assortiment te mogen leveren en installeren!

Zoek uw ideale tegel

Alle series
  • Toon meer...
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De diversen series vloertegels van Marrazi

Wij kunnen alle tegels van Marrazi voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Marrazi tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Marrazi? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Marazzi  die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.marazzigroup.com