De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Marazzi tegels

Marazzi

De grootste tegelfabrikant van de wereld en markt leider is Marazzi tegels. Verkrijgbaar in meer dan 140 verschillende landen verspreid over de 5 wereldcontinenten. Sinds de oprichting in 1935 in Sassulo Italia is Marazzi al 1 van de marktleiders geweest. Met name door spectaculaire innovaties zoals bijvoorbeeld de houtlooktegels heeft deze fabriek elke keer weer hun positie weten te verstevigen. Maar ook doorbraken op het gebied van technologische ontwikkeling heeft hier aan bijgedragen. Ontwikkelingen die tot op de dag van vandaag nog als de standaard bij vele tegelfabrieken word gehanteerd. De de razendsnelle doorontwikkeling van hun aanbod in tegels weten ze keer op keer te verbluffen. Als geselecteerde Marazzi partner zijn wij zeer trots het complete assortiment te mogen leveren en installeren!

De diverse series vloertegels van Marazzi

Wij kunnen alle tegels van Marazzi voor u leveren. Welk type u ook wilt. We hebben op onze website meer dan tien verschillende series online staan, zoals de populaire Treverk serie en de Blend serie. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diverse decortegels en speciaal afgewerkte tegels. De Marazzi tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en maten. Wilt u de tegels met eigen ogen bekijken? Dan raden we u aan om eens langs te komen in onze showroom. Zo krijgt u meteen een beter beeld van de tegels.

Kwaliteit

Innovatie, creativiteit en kwaliteit staat bij Marazzi voorop. De tegels van dit topmerk worden op een duurzame manier geproduceerd. Een speciaal Research & Development team werkt samen met universiteiten en instituten. Hierdoor worden de nieuwste en beste productieprocessen en tegels gerealiseerd. Kortom: bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit tegels? Dan heeft dit Italiaanse topmerk vast wel een geschikte tegel die voldoet aan uw eisen en wensen.

Marazzi tegels prijs

Als u een bepaalde tegel op het oog heeft dan wilt u waarschijnlijk wel weten welk prijskaartje hieraan hangt. Geef aan ons door wat de oppervlakte is van de ruimte die u wilt voorzien van Marazzi tegels en we berekenen de prijs voor u, zodat u weet waar u rekening mee moet houden.

Op zoek naar Marazzi tegels?

Bent u op zoek naar een specifieke tegel van Marazzi? Vul dan ons a href=”/contact/”>contact formulier in en wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Marazzi die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.marazzigroup.com.

Advies op maat

We begrijpen dat het aanschaffen van de meest prachtige tegels een lastig klusje kan zijn. Het aanbod Marazzi tegels is immers enorm en u wilt natuurlijk wel iets kiezen wat u over een aantal jaar nog steeds mooi vindt. Komt u er zelf niet uit en kunt u dus wel wat advies gebruiken? Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u van advies op maat, zodat het maken van een weloverwogen keuze een stuk gemakkelijker zal gaan.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?