De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Zwarte vloertegels

Zoekt u zwarte vloertegels die perfect passen in uw moderne of landelijke interieur? Bij de Vloerenman hebben we een enorm assortiment aan keramische vloertegels in het zwart. Donkere tegels voor vloeren (en wanden) zijn helemaal de trend en geven uw ruimte een tijdloze uitstraling. Bekijk het aanbod en zie welke soort zwarte vloertegel bij u past!

Vind met onze hulp uw perfecte tegel

We leveren al meer dan 20 jaar de mooiste keramische vloertegels in het zwart. Indien gewenst leggen we de vloer ook direct voor u. Breng een bezoek aan onze showroom in IJsselstein en vind met onze hulp uw favoriete keramische tegel. Meer informatie nodig of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Zwarte vloertegels

Zwarte vloertegels van uitsluitend A-merken

Bij de Vloerenman verkopen we uitsluitend zwarte vloertegels van de beste A-merken. Om u keramische tegels te bieden van een constante hoge kwaliteit, kopen we onze producten direct in bij de fabrikanten gevestigd in Spanje en Italië. Er komt geen tussenhandelaar aan te pas en daarom kunnen we de voorradige tegels altijd tegen een scherpe prijs leveren en – indien gewenst – meteen plaatsen. In het aanbod hierboven vindt u de mooiste zwarte vloeren van de volgende A-merken:

Wilt u de zwarte vloertegels van een van de A-merken graag bezichtigen en belopen, voordat u een offerte aanvraagt? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom in IJsselstein. Hier helpen we u de perfecte vloer in het zwart te vinden. Ook voorzien we u direct van duidelijke antwoorden en helder advies. Alleen op deze manier krijgt u een goed beeld van welke zwarte vloertegels aan uw (woon)wensen en eisen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik op de button voor het maken van een afspraak.

Zwarte vloertegels in allerlei stijlen

Misschien denkt u dat alle vloertegels in het zwart hetzelfde zijn, maar niets is minder waar. De ene soort vloertegel komt bijvoorbeeld helemaal tot zijn recht in een landelijk interieur (deze hebben vaak een verouderde, grovere look), terwijl een andere soort weer perfect is voor in een modern interieur (deze zijn vaak glanzend en egaal). Welke stijl vloertegel in uw woning past, is dus helemaal afhankelijk van uw interieur.

Zwarte vloertegels zijn geschikt om te leggen in bijna iedere ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, het toilet, de eetkamer, de badkamer en de gang. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Castelvetro Materika Nero

De voordelen van keramische vloertegels in het zwart

Veel mensen kiezen niet voor een zwarte vloer, omdat vuil heel makkelijk te zien is. Dit is echter een klein nadeel ten opzichte van de voordelen van een zwarte keramische vloer:

 

Welke zwarte vloertegel is perfect voor mij?

Wilt u meer informatie over de zwarte vloertegels of onze professionele legservice? Neem dan contact met ons op via 030-6873487 of stuur een e-mail naar [email protected].

Heeft u zich al georiënteerd en wilt u een nieuwe vloer kopen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Meet vooraf het aantal vierkante meter op van de ruimte die u wilt laten betegelen, zodat we meteen kunnen bepalen hoeveel zwarte vloertegels u nodig heeft.

Castelvetro Materika Nero

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?