De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Isla tegels Italiaanse inspiratie

Isla

Sinds de oprichting in 1973 levert Isla een groot assortiment aan hoogwaardige kwaliteit tegels. In 2012 is deze fabriek onderdeel geworden van Gruppo Romani. Hierdoor werken zij samen met andere grote namen zoals Serenissima, Cercom en Cir. Door deze samenwerking weet de groep belangrijke informatie en inkoopkanalen te delen. Hierdoor weet Isla top kwaliteit tegels te produceren voor een zeer scherpe prijs. Het aanbod is ruim en altijd voorzien van de nieuwste trends. Ook dit jaar op de beurs hebben ze weer een aantal nieuwe series geïntroduceerd waar de concurrentie jaloers op zal zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs om ruime assortiment Isla tegels te komen bekijken.

Het beste van Isla cermica

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Isla, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de vloertegels zijn constant en daarnaast is de vernieuwing oneindig. De Vloerenman heeft alle tegels van Isla in het assortiment opgenomen, waardoor de keuze oneindig is. Elke type tegel van Isla kan geleverd worden. De series die niet op de website staan kunnen wij voor u bestellen. Daarom kunnen wij van De Vloerenman het beste leveren aan onze klanten. Vloertegels van de beste merken koopt u bij ons.

Kies voor De Vloerenman

Op zoek naar nieuwe Isla tegels en wilt u graag professionele hulp krijgen? Of wilt u enorm graag nieuwe vloertegels kopen van de beste merken, maar heeft u gewoonweg nog niet de juiste specialist gevonden die u kan helpen aan vloertegels van de beste kwaliteit? Kies dan voor De Vloerenman, want wij leveren een echte service aan de klant. Waarom u voor ons moet kiezen?

Bekijk het assortiment

In onze webshop is het complete aanbod te vinden van Isla. De Vloerenman kan u alle soorten/type tegels van Isla leveren. De verschillende series zijn in een goed overzicht te vinden in de webshop. Bekijk ze nu snel!

Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Isla die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.islatiles.it/it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?