De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Serenissima kunstzinnig in tegels

Serenissima

Sinds 1963 levert Serenissima al diversen soorten tegels. De collectie loopt sterk uiteen van ultra modern tot landelijk klassiek. De passie waarmee deze tegels worden gemaakt kunt er duidelijk aan afzien. Voor elke nieuwe serie is er een sterk oog voor detail. Niets word aan het toeval overgelaten. De productieprocessen verlopen uiterst professioneel waarbij kwaliteit en duurzaamheid vooraan staan. Serenissma behoort bij de groep waarin ook Capri en Cerom zich gevestigd hebben. Hierdoor zijn Serenissma tegels sterk en duurzaam maar ook zeer scherp geprijsd.

De diversen series vloertegels van Serenissima

Wij kunnen alle tegels van Serenissima voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Serenissima tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Serenissima? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Serenissima die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.serenissima.re.it/it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?