4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Over ons

Wij verzorgen de aanleg van uw vloer compleet!

De Vloerenman verzorgt het compleet aanleggen van uw tegelvloer al sinds 1999. Wat onze klanten met name plezierig vinden is dat zij nergens omkijken naar hebben. Wij kunnen de aanleg van de vloer uit handen nemen waardoor u zich kunt focussen op andere zaken. Geen heen en weer gebel met onderaannemers. Mocht er toch iets aan de hand zijn dan neemt u contact op met de showroom en wij zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing. De Vloerenman ontzorgt het aanleggen van uw vloer compleet.

Kort samengevat: Wij verkopen niet alleen tegels, wij verkopen ook complete vloeren.

Hoe we dit doen? Dat kunt u bekijken in onze video hieronder.

Een vloer uitkiezen, hoe werkt dat?

Eerst komt u langs in de showroom voor een deskundig en persoonlijk advies. Het begint natuurlijk met het kiezen van de juiste vloer. Dit doen we aan de hand van een kort gesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Makkelijk is als u vooraf bedenkt of u een lichte of een donkere vloer wilt maar ook het type vloer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houtlooktegels of natuursteenlook tegels. Handig is het om hierbij een tekening van uw woning mee te nemen. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u uitrekenen hoeveel vierkante meter tegels u nodig heeft. Indien nodig kunnen we ook op locatie komen inmeten. Aan de hand hiervan maken we voor u een vrijblijvend offerte. Deze kunt u uiteraard meenemen en rustig thuis bekijken. Wel zo prettig.

Onze inkoopkracht en sterk assortiment

Doordat wij de tegels rechtstreeks bij de fabrieken in Italië en Spanje inkopen, en dus niet bij de Nederlandse importeur, betaald u bij ons een stuk minder voor de beste tegels die er te krijgen zijn. Daarnaast bezoeken wij diversen beurzen om ons assortiment altijd up to date te houden. U vindt bij de Vloerenman daarom altijd de nieuwste collectie en huidige trends op het gebied van tegels. Een bezoek aan onze showroom zal uw kijk op tegels voorgoed veranderen.

Het installeren van uw vloer

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst zullen wij de tegels direct voor u bestellen. Wij zorgen ervoor dat de tegels ruim voor de legdatum bij ons binnen zijn. Wij slaan ze voor u op in ons magazijn tot de datum van het leggen. Op de overeen gekomen data zullen we ervoor zorgen dat onze installateurs uw vloerverwarming aanleggen, dekvloer smeren en dat uw vloer gelegd wordt. Na het leggen en voegen van de tegelvloer sponzen wij de vloer netjes af. Het is aan u om de vloer de volgende dag nog een paar keer te dweilen. Daarna is de vloer klaar voor gebruik. Veel plezier met uw nieuwe tegelvloer!

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs in onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?