De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Marmerlook tegels

Marmerlook is tijdloos en nu erg populair. Keramische tegels met marmerlook zien eruit als echt marmer, maar hebben daarnaast de voordelen van keramiek. Keramiek stoot namelijk water en vuil af. Dat betekent dat de tegels gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast zijn de tegels duurzaam en bestand tegen vlekken, krassen en vocht. Keramische tegels zijn ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met tegels met een marmerlook verleent u uw interieur een luxueuze uitstraling.

Bezoek onze showroom

Marazzi Marbleplay Statuarietto

De merken marmerlook vloertegels van de Vloerenman

Bij de Vloerenman vindt u enkel de beste kwaliteit tegels. Alle producten kopen we rechtstreeks bij Spaanse en Italiaanse tegelfabrikanten. Door geen gebruik te maken van een tussenhandelaar, houden we de prijzen erg scherp. Bij de Vloerenman verkopen we onderstaande merken marmerlook tegels:

Waarom marmerlook vloertegels van de Vloerenman kopen?

Is uw oude vloer toe aan vervanging of bent u op zoek naar een nieuwe frisse vloer? De Vloerenman verkoopt al sinds 1999 prachtige marmerlook vloertegels. We weten dus precies welke tegels in welke ruimte het beste tot hun recht komen. In onze showroom in IJsselstein kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een vloer, maar ook wanneer u de vloer direct door een specialist wilt laten leggen. Onze marmerlook tegels zijn beschikbaar in verschillende maten, structuren en kleuren. Voor iedereen is er iets geschikts te vinden.

De keramische marmerlook tegels van de Vloerenman

Marmerlook keramische tegels geven uw interieur een tijdloze uitstraling. Een witte marmerlook tegel past daarnaast bij ieder interieur. Het fijne aan keramische tegels is dat ze geschikt zijn om te leggen in bijna iedere ruimte in uw huis. Zo legt u marmerlook tegels  in de keuken, het toilet, de gang, badkamer of eetkamer.

Witte marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren wit. Zo is er bij ieder interieur een passende witte tint te vinden. De witte vloertegels zijn verdeeld in glanzend wit en mat/gebroken wit. De tegels zijn beschikbaar in verschillende maten, zoals 30×20, 60×60, 75×75 en grotere maten zoals 100×100 en 120×120.

Marazzi Marbleplay Travertino Grigio

Wat zijn de voordelen van witte marmerlook tegels?

Tegels met een marmerlook zijn erg populair en worden steeds vaker toegepast vanwege de diverse voordelen. De voordelen van witte keramische vloertegels met marmerlook zijn:

Wat zijn de opties voor witte tegels met een marmerlook?
Wat zijn de opties voor witte tegels met een marmerlook?
Wat zijn de opties voor witte tegels met een marmerlook?
Wat zijn de opties voor witte tegels met een marmerlook?

Wat zijn de opties voor witte tegels met een marmerlook?

Bent u benieuwd geworden naar welke marmerlook tegels uw woning omtoveren? Neem dan contact op met onze klantenservice via 030-6873487 of mail ons via [email protected].

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?