De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Atlas Concorde trendsetting in vloertegels

Atlas Concorde

Een bekend en vertrouwd gezicht op de vloertegel markt is Atlas Concorde. Door jarenlange ervaring weet Atlas Concorde keer op keer te innoveren. Ze zijn 1 van de meest toonaangevende fabrieken van dit moment. En daar staan wij niet van te kijken. Deze fabriek is 1 van onze favorieten. De kwaliteit is constant en de vernieuwing oneindig. Met Atlas Concorde vloertegels maakt u een veilig en vertrouwde keuze.

Het beste van Atlas Concorde

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Atlas Concorde, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de vloertegels zijn constant en daarnaast is de vernieuwing oneindig. De Vloerenman heeft alle tegels van Atlas Concorde in het assortiment opgenomen, waardoor de keuze oneindig is. Elke type tegel van Atlas Concorde kan geleverd worden. De series die niet op de website staan kunnen wij voor u bestellen. Daarom kunnen wij van De Vloerenman het beste leveren aan onze klanten. Vloertegels van de beste merken koopt u bij ons.

Kies voor De Vloerenman

Op zoek naar nieuwe Atlas tegels en wilt u graag professionele hulp krijgen? Of wilt u enorm graag nieuwe vloertegels kopen van de beste merken, maar heeft u gewoonweg nog niet de juiste specialist gevonden die u kan helpen aan vloertegels van de beste kwaliteit? Kies dan voor De Vloerenman, want wij leveren een echte service aan de klant. Waarom u voor ons moet kiezen?

Bekijk het assortiment

In onze webshop is het complete aanbod te vinden van Atlas Concorde. De Vloerenman kan u alle soorten/type tegels van Atlas Concorde leveren. De verschillende series zijn in een goed overzicht te vinden in de webshop. Bekijk ze nu snel!

Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Atlas Concorde die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.atlasconcorde.com/en/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?