De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Caesar tegels, tijdsloze duurzaamheid

Caesar

Sinds de oprichting in 1988 is de missie van Caesar tegels duidelijk. Het innoveren van de tegelmarkt. Caesar doet dit op geheel eigenwijze manier. Deze fabriek weet keer op keer te verbazen. Caesar tegels mogen niet zomaar door iedereen verkocht worden. Gelukkig zijn wij sinds 2003 selected dealer van deze prachtige fabriek. Kom langs en laat u inspireren door de diversen vloertegels van topkwaliteit. Of bekijk online onze Caesar Italiaanse vloertegels of houtlook tegels.

De diverse series vloertegels van Caesar

Wij kunnen alle tegels van Caesar Ceramiche voor u leveren. Welk type u ook wilt. In ons aanbod vindt u tien verschillende series vloertegels van dit topmerk. Denk bijvoorbeeld aan de populaire One serie en Life serie. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diverse decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Tegels in diverse kleurtinten

Wij hebben een ruime selectie gemaakt met de mooiste tegels van het merk Caesar. We snappen dat smaken verschillen en daarom bieden we tegels aan in diverse kleurtinten. Gaat uw voorkeur uit naar zilver, warm beige of toch zwart? De keuze is aan u. Alle tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor ze in elke ruimte passen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vloertegels van 75×75? Maak dan gebruik van onze handige filteroptie in het menu en vul dit in. Zo maakt u het zoeken voor uzelf een stuk gemakkelijker.

Kwaliteit

Caesar tegels zijn kwaliteitstegels. Een combinatie van functionaliteit, technologie en smaak kenmerken het merk. Verwacht een combinatie van verschillende patronen en materialen. Dit Italiaanse topmerk gaat met de tijd mee en vernieuwd regelmatig haar collectie. Ook in ons assortiment vindt u regelmatig nieuwe vloertegels van dit merk. Houd dus ons aanbod zeker in de gaten.

Prijs Caesar tegels

Wilt u weten welk prijskaartje er hangt aan uw favoriete tegel? Neem dan gerust contact met ons op. Geef aan ons door wat de oppervlakte is van de ruimte die u wilt voorzien van de Caesar tegels en we stellen een offerte op maat voor u op, zodat u kunt zien met welke prijs u rekening moet houden.

Op zoek naar Caesar tegels?

Bent u op zoek naar een specifieke tegel van Caesar? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Caesar die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.caesar.it.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?