4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Castelvetro tegels trendsetting in houtlooktegels

Castelvetro

Castelvetro levert 1 van de mooiste houtlook tegels die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. De serie Aequa is prachtig vormgegeven en geeft een geweldig mooie uitstraling welke ook echt op een houtenvloer lijkt. Daarnaast produceert deze fabriek al sinds 1971 super mooie tegels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Van modern tot klassiek voor iedere toepassing heeft Castelvetro wel een passende vloertegel.

De diversen series vloertegels van Castelvetro

Wij kunnen alle tegels van Castelvetro voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Castelvetro tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Castelvetro? Zoals een Italiaanse tegel of natuursteenlook tegel? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Castelvetro die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.castelvetro.it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?