4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Rex tegels perfectie in vloertegels

Rex

De vloertegels van Rex Ceramiche zijn verbluffend mooi. Door de nieuwste technologieën op het gebied van tegelproductie weet deze fabriek hoogwaardige tegels te fabriceren. De fabriek is relatief jong en bestaat sinds 1968. Vanaf deze periode heeft Rex Ceramiche zich weten te ontwikkelen tot serieuze speler in de tegelbranche. De tegels hebben een zeer exclusieve uitstraling en geven elke ruimte een ultra chique uitstraling. Rex Ceramiche is een vloertegel fabrikant met klasse.

De diversen series vloertegels van Rex

Wij kunnen alle tegels van Rex voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Rex tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Rex? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Rex die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.florim.com/en/rex/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?