De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Cercom tegels diversiteit en innovatie in keramiek

Cercom

Het merk Cercom is opgericht in 1975 en in 2005 toegevoegd aan de Serenissima Cir Groep. Deze groep is sinds 2016 omgevormd tot een groot collectief van een aantal fabrieken onder de noemer Gruppo Romani. De focus van deze fabriek ligt op het aanbieden van hoogwaardige keramische oplossing voor elke gewenste toepassing. Het aanbod loopt uiteen van groot formaat wandtegels tot XXL formaat vloertegels. De grootste herkenning voor ons is de moderne en eigentijdse uitstraling die het uitgebreide assortiment van deze fabriek heeft. Vrijwel elke tegel heeft een zeer bijzondere uitstraling. Met Cercom tegels haalt u een uniek product in huis wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

De diversen series vloertegels van Cercom

Wij kunnen alle tegels van Cercom voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Cercom tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Cercom? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Cercom die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.cercomceramiche.it/it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?