De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Blustyle tegels voor liefhebbers van schoonheid

Blustyle

Blustyle tegels zijn een synoniem voor kwaliteit en schoonheid. Door het gebruik van de kennis en ervaring op het gebied van keramische tegels van de grote zuster onderneming Cotto d’Este heeft het merk zich duidelijk in de markt weten te plaatsen. Door deze kennis zien we direct een duidelijke visie door het assortiment lopen. Tevens door gezamenlijk slim in te kopen en gebruik te maken van elkaars faciliteiten zoals productielijnen en logistieke afdelingen zorg de samenwerking van deze fabrieken binnen de Panaria groep voor een prijsverlaging van het uiteindelijke product. Hierdoor kan Blustyle tegels de beste vloertegels leveren tegen zeer scherpe tarieven.

De diversen series vloertegels van Blustyle

Wij kunnen alle tegels van Blustyle voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Blustyle tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Blustyle? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Blustyle die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.blustyle.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?