4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Magica tegels dynamische innovaties

Magica

Met Magica tegels haalt u gezelligheid in huis. De huiselijke uitstraling die u creëert met deze tegels is grenzeloos. De vormen, opdrukken, structuren en afwerking zorgen voor een eigentijdse sfeer in elke afzonderlijke ruimte. Met een unieke collectie speelt deze fabriek in op de behoeftes die er momenteel op de markt spelen. Hierdoor weten zij vele klanten te bereiken over diverse continenten. Hierbij spelen 3 hoofddoelen de basis: traditie, creativiteit en exclusief design. Met Magica tegels haalt u bijzondere tegels in huis.

De diversen series vloertegels van Magica

Wij kunnen alle tegels van Magica voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Magica tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Magica? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Magica die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.cermagica.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?