• Klanten geven ons een 8,8!
 • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
 • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloerverwarming

 • Home
 • Vloerverwarming

Vloertegels perfect voor vloerverwarming

Bij de Vloerenman verkopen we niet alleen uw nieuwe keramische vloertegels, we installeren ook vloerverwarming in uw woning. We adviseren u aan de hand van uw eigen situatie.

We kijken naar de opbouw van de huidige ondergrond en maken een advies op maat. Of het nu het infrezen van uw vloerverwarming betreft of het volledig opbouwen van de vloerverwarming inclusief isolatie: niets is ons te gek.

 • Vloertegels én vloerverwarming leggen door de Vloerenman
 • Geen radiatoren meer in zicht
 • Deskundig advies voor uw nieuwe vloer
 • Bij de installatie eventueel zelfs isolatie mogelijk

Service van de Vloerenman

Kiezen voor de Vloerenman voor uw vloerverwarming betekent kiezen voor gemak en kwaliteit. We verzorgen een compleet sluitende planning, eventueel in combinatie met het aanbrengen van een nieuwe deklaag en het legwerk van de tegels. U heeft in het hele traject nergens omkijken naar: we verzorgen alles tot in de puntjes. De Vloerenman is niet voor niets de vloerverwarmingspecialist van de regio Utrecht!

 

Voordelen van vloerverwarming

Het kiezen voor vloertegels in combinatie met vloerverwarming brengt diverse voordelen met zich mee. Zo verwarmt de vloerverwarming een ruimte gelijkmatiger dan een radiator en blijven uw voeten aangenaam warm.

Een ander groot voordeel is kostenbesparing. Bij vloerverwarming geeft 20 graden al een behaaglijke warmte.

Daarnaast houden keramische tegels de warmte goed vast, wat perfect is in combinatie met vloerverwarming. U zet al snel de verwarming lager en bespaart hierdoor eenvoudig op uw energierekening.

Het opbouwen van vloerverwarming

Laat u uw nieuwbouwhuis opleveren zonder dekvloer of heeft u een bestaande woning en overweegt u de dekvloer eruit te slopen om betere isolatie te creëren? Dan is het opbouwen van de vloerverwarming voor u de beste optie.

Aanleg van de isolatie

We starten met het aanleggen van een isolatiefolie of eventueel harde isolatieplaten. Deze keuze is afhankelijk van hoeveel ruimte we hebben in de opbouwhoogte. Uiteraard kunnen we dit op locatie voor u komen beoordelen.

Na het aanbrengen van de isolatiefolie smeren we een zandcement dekvloer over de vloerverwarmingsslangen. De kans op scheuren in de dekvloer verkleinen we door glasvezels toe te voegen aan het cement.

Meer informatie over de opbouw

Het voordeel van het opbouwen van vloerverwarming is dus simpel. U krijgt een hoger rendement op de door u gebruikte warmte van de aangelegde vloerverwarming.

Wilt u meer informatie over het opbouwen van vloerverwarming? Bekijk dan onze video of kom langs in onze showroom voor een advies op maat.

Voorbeelden van onze tegels met vloerverwarming

Het infrezen van vloerverwarming

Ligt er in uw huidige huis of uw nieuwbouwwoning al een dekvloer en is uw vloer voldoende geïsoleerd? Dan is het infrezen van de vloerverwarming voor u de beste optie.

Bij het infrezen van de vloerverwarming maken we 15 mm diepe sleuven in de dekvloer. We maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde freesmachines van dit moment. Deze machines frezen vrijwel stofvrij en zijn enorm krachtig.

Binnen een dag frezen we uw vloerverwarming compleet in uw bestaande ondergrond. De volgende dag kunnen we de tegels hier direct overheen verlijmen.

Het voordeel van frezen is dat het voordeliger is, sneller is en vrijwel geen stofoverlast veroorzaakt. Bent u benieuwd of het infrezen van vloerverwarming voor u de beste optie is? Bekijk dan onze video of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Kosten vloertegels inclusief vloerverwarming leggen

Omdat iedere woning anders is, tonen we geen standaardprijzen voor onze tegels en onze vloerverwarmingsservice op onze website. Aan de hand van uw wensen en de gekozen ruimte stellen we graag een offerte op maat op, waarin alle kosten beschreven staan.

Vloerverwarming

Persoonlijk advies nodig?

Maak gebruik van onderstaande buttons om een afspraak te maken in onze showroom.

De zekerheden van De Vloerenman

 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Een hele ruime tegel keuze
 • Eén aanspreekpunt
 • Vakkundige leggers in eigen beheer
 • Klanten geven ons een 8,8
 • Persoonlijke benadering

WhatsApp chat