• Klanten geven ons een 8,8!
 • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
 • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloerverwarming

 • Home
 • Vloerverwarming

Vloertegels perfect voor vloerverwarming

Wij adviseren u aan de hand van uw eigen situatie. Wij kijken naar de opbouw van de huidige ondergrond en maken een opmaat advies. Of het nu het infrezen van uw vloerverwarming betreft of het volledig opbouwen van de vloerverwarming inclusief een isolatie, niets is ons te gek. Door het kiezen voor de Vloerenman voor uw vloerverwarming kiest u voor gemak en kwaliteit. Wij verzorgen een compleet sluitende planning eventueel in combinatie met het (eventueel) aanbrengen van een nieuwe deklaag en het legwerk van de tegels. U hebt in dit hele traject nergens geen omkijken naar. Wij verzorgen dit tot in de puntjes. De Vloerenman is niet voor niets de vloerverwarmingspecialist van de regio Utrecht! Lees verder…

 

Het opbouwen van vloerverwarming

Laat u uw nieuwbouwhuis opleveren zonder dekvloer of heeft u een bestaande woning en overweegt u de dekvloer eruit te slopen om betere isolatie te creëren? Dan is het opbouwen van de vloerverwarming voor u de beste optie. Wij starten met het aanleggen van een isolatiefolie of eventueel harde isolatieplaten. De keuze hiervan is afhankelijk hoeveel ruimte we hebben in de opbouw hoogte. Uiteraard kunnen wij dit op locatie voor u komen beoordelen. Na het aanbrengen van de isolatiefolie smeren wij een zandcement dekvloer over de vloerverwarmings-slangen. Door het toevoegen van glasvezels aan het cement zorgen wij ervoor dat de kans op schuren in de dekvloer wordt verkleind. Het voordeel van het opbouwen van vloerverwarming is dus simpel. U krijgt een hoger rendement van de door u gebruikte warmte van de aangelegde vloerverwarming. Wilt u meer informatie over het opbouwen van vloerverwarming bekijk dan onze video of kom langs in onze showroom voor een opmaat advies over vloerverwarming.

Het infrezen van vloerverwarming

Ligt er in uw huidige huis of uw nieuwbouwwoning al een dekvloer en is uw vloer voldoende geïsoleerd? Dan is het infrezen van de vloerverwarming voor u de beste optie. Bij het infrezen van de vloerverwarming maken wij 15 mm diepe sleuven in de dekvloer. Dit doen wij door gebruik te maken van meest geavanceerde freesmachines te gebruiken van dit moment. Deze machines frezen vrijwel stofvrij en zijn behoorlijk krachtig. Binnen een dag frezen wij uw vloerverwarming compleet in uw bestaande ondergrond. De volgende dag kunnen wij de tegels hier direct overheen verlijmen. Het voordeel van frezen is dat het voordeliger is, sneller is en vrijwel geen stofoverlast veroorzaakt. Bent u benieuwd of dat het infrezen van vloerverwarming voor u de beste optie is? Bekijk dan onze video of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies voor uw vloerverwarming.

Een persoonlijk advies nodig?

Gebruik onze chatfunctie of druk op de knop afspraak maken en vul het contact formulier in. Wij zullen dan een afspraak met u maken voor een vrijblijvend advies in onze showroom.

Afspraak maken

De zekerheden van De Vloerenman

 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Een hele ruime tegel keuze
 • Eén aanspreekpunt
 • Vakkundige leggers in eigen beheer
 • Klanten geven ons een 8,8
 • Persoonlijke benadering

Wegens de huidige COVID-19 maatregelen kunt u onze showroom niet bezoeken.

Wij helpen u wel graag verder via een digitaal adviesgesprek.

Wilt u een digitale adviesgesprek inplannen? Klik hier om een digitaal adviesgesprek te plannen. 

Wij zijn tevens bereikbaar op info@vloerenman.nl voor al uw vragen.

Heeft u liever dat wij bij u thuis op locatie de situatie komen bekijken om u een offerte op maat aan te bieden? Ook dat is mogelijk. Klik hier om een afspraak in te plannen met onze adviseurs.

Excuses voor het ongemak – en hopelijk tot gauw,

Met vriendelijke groet,

De Vloerenman

WhatsApp chat