4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels woonkamer

Keramische houtlook tegels in de woonkamer
Wilt u in uw woonkamer een warme en knusse sfeer creëren, of juist licht en minimalistisch? Dat is allemaal mogelijk met de houtlook tegels van de Vloerenman. Met een ruime keuze uit verschillende soorten houtlook tegels zit er gegarandeerd een tegel tussen die volledig aan uw smaak voldoet. Met alle voordelen die bij deze tegels komen kijken krijgt u een mooie vloer waarbij ook is gedacht aan duurzaamheid.

Houtlook tegels woonkamer
Kras- en stootbestendig
Onderhoudsvrij
Perfect te combineren met vloerverwarming

Voordelen keramische tegels

Wat onderscheidt keramisch parket nou van een echte houtvloer? Keramische houtlook tegels zijn  onderhoudsvrij en gaan lang mee. De tegels zijn krasvast en stootbestendig en hebben geen jaarlijkse behandeling nodig. Dit neemt de nodige stress en irritaties weg. De tegels zijn amper te onderscheiden van echt hout en creëren dezelfde sfeer. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met vloerverwarming. Kiest u voor keramische houtlook tegels, dan haalt u dus een onderhoudsvrijeduurzame én bovenal mooie vloer in huis.

Prijs houtlook tegels

Ieder vloerproject is anders en als totaalaanbieder van vloerverwarming en vloertegels bieden we uitsluitend maatwerk aan. Aangezien elke woonkamer anders is en er geen vaste maten bekend zijn, staan er op onze website geen prijzen vermeld. Neem contact met ons op via 030-687 3487 of bezoek onze showroom.

Houtlook tegels voor iedere woonkamer

Van welke uitstraling u ook houdt, houtlook tegels passen bij ieder interieur. De houtlook tegel is verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitstraling. Ook zijn er tegels in ons assortiment met een visgraat motief voor een robuuste uitstraling. Bij grote ruimtes wordt er vaak gekozen voor een groot formaat tegel met een rustige ondertoon. Dit creëert balans en een ruimtelijk gevoel.

 

 

Verschillende typen houtlook tegels

Bij de Vloerenman hebben we veel verschillende soorten houtlook tegels. Niet alleen op het gebied van kleur is er een ruime keuze, maar ook qua design. Zo kunt u kiezen tussen visgraat tegels of rechte planken. Om een robuust effect aan uw woonkamer te geven, is een visgraatmotief vaak de beste keuze. Voor een rustige uitstraling adviseren we doorgaans de rechte planken. De tegels zijn gemaakt van keramiek, waardoor ze onderhoudsvrij zijn en de vloer lang meegaat. Onze tegels zijn in allerlei verschillende maten, structuren en kleurscharkeringen verkrijgbaar.

De tegels op de afbeelding zijn de Rex Planches Choco.

Verschillende typen houtlook tegels

Houtlook tegels combineren met vloerverwarming

Met onze houtlook tegels in de woonkamer geniet u van alle voordelen van een echte houten vloer, zonder de bijbehorende nadelen daarvan te ondervinden. Als u in uw huis beschikt over vloerverwarming, dan gaat dit prima in combinatie met een houtlook tegel. De warmteoverdracht van de tegels is 100%. Dit betekent dat u helemaal geen warmte verliest. Ook houden de tegels de warmte goed vast, waardoor u uw verwarming niet te hoog hoeft te zetten om uw huis te verwarmen en u nog steeds kunt genieten van warme voeten.

Showroom de Vloerenman

Wilt u graag weten hoe de tegels er in het echt uitzien en voelen? Kom dan gerust langs in onze showroom in IJsselstein, vlak bij Utrecht. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs.

Showroom de Vloerenman

Plaatsen van houtlook tegels

U kunt bij de vloerenman niet alleen terecht voor het laten plaatsen van vloerverwarming. We zijn ook uw verkoper en legger van onder andere houtlook tegels! Voor het plaatsen van uw vloer houden we onderstaand stappenplan aan.

  • Bezoek onze showroom om uw nieuwe vloer uit te kiezen.
  • Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we een offerte voor u op.
  • Zodra u akkoord gaat, bestellen we de tegels bij onze fabrikanten in Spanje en Italië.
  • Op de afgesproken datum komen we bij u langs om de tegels te leggen. Als u ook heeft gekozen voor vloerverwarming, dan installeren we die eerst.
  • Is alles klaar? Dan sponzen we de vloer af en is hij klaar voor gebruik.

Alle formaten

Onze houtlook tegels voor in de woonkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen.

Contact

Heeft u vragen over de houtlook tegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030-687 3487 of [email protected].

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?