• Klanten geven ons een 8,8!
 • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
 • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Houtlook tegels 15x120 cm

Hoge kwaliteit houtlook tegels van 15×120 cm

Bij de Vloerenman vindt u houtlook tegels van 15×120 cm van hoge kwaliteit. De tegels zijn afkomstig van onze fabrikanten in Spanje en Italië en zijn onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en gaan perfect samen met vloerverwarming. Ze zijn niet eens te onderscheiden van een echte houten vloer.

Wilt u de tegels in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u ook de mogelijkheid om met een van onze medewerkers een plan op te stellen voor uw nieuwe vloer.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

 • Onderhoudsvrij
 • Perfect voor vloerverwarming
 • Duurzaam

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
 • Toon meer...
Alle afmetingen
 • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De voordelen van houtlook tegels van 15×120 cm

Een houtlook vloer met keramische tegels van 15×120 cm is ideaal voor iedere woning. De tegels zijn namelijk niet van echt hout te onderscheiden en ze zijn onderhoudsvrij. U bespaart dus veel tijd en geld aan het jaarlijkse onderhoud van een echte houten vloer. Daarnaast zijn deze keramische houtlook tegels kras- en stootbestendig.

De prijs van uw nieuwe droomvloer

Geen vloer is hetzelfde. Elke ruimte heeft natuurlijk een andere vorm en andere afmetingen. Daarom bieden we geen vaste prijzen aan voor onze houtlook tegels 15×120.

Wilt u weten hoeveel u betaalt voor uw droomvloer? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in IJsselstein. We stellen graag een offerte voor u op.

Diverse afmetingen van onze houtlook tegels

Naast onze houtlook tegels met de afmeting 15×120 cm verkopen we diverse andere afmetingen van deze populaire tegel. Een aantal hiervan vindt u hieronder:

Houtlook tegels met vloerverwarming

De tegels van de Vloerenman zijn allemaal te combineren met vloerverwarming. De tegels laten de warme goed door en zorgen ervoor dat de ruimte goed verwarmd wordt. U zet zonder zorgen de temperatuur iets lager. U bespaart dus ook gelijk op de kosten! Heeft u nog geen vloerverwarming? Bij de Vloerenman installeren we ook vloerverwarming.

Het plaatsen van de houtlook tegels 15×120

We installeren niet alleen vloerverwarming, met onze legservice leggen we ook uw tegels.

 • Bezoek onze showroom om uw nieuwe vloer uit te kiezen.
 • Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we een offerte voor u op.
 • Zodra u akkoord gaat, bestellen we de tegels bij onze fabrikanten in Spanje en Italië.
 • Op de afgesproken datum komen we bij u langs om de tegels te leggen. Als u ook heeft gekozen voor vloerverwarming, dan installeren we die eerst.
 • Is alles klaar? Dan sponzen we de vloer af en is hij klaar voor gebruik.

Bezoek onze showroom

Bewonder onze tegels in het echt in onze showroom in IJsselstein! Hier bekijkt u eenvoudig alle tegels in het echt en heeft u de mogelijkheid om uw vragen direct aan ons team te stellen. Voor eenvoudige vragen neemt u contact met ons op via ons contactformulier of 030-687 3487.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat