Geachte bezoeker: van 1 t/m 15 augustus zijn wij tijdelijk gesloten. Vanaf maandag 16 augustus zijn wij weer geopend. Voor dringende zaken kunt u mailen naar [email protected].

4,5 / 5
(54 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels badkamer

Stoere badkamertegels met houtlook
Met onze houtlook badkamertegel zorgt u voor een geheel andere look, waardoor u een unieke badkamer creëert. De houtlook tegel straalt warmte en gezelligheid, maar ook een strak effect uit. Omdat er geen vuil in de vloer en wanden trekt en ze onderhoudsvrij zijn, zijn onze houtlooktegels zeer geschikt voor in de badkamer. Ook met vloerverwarming zijn houtlook tegels heel goed te combineren.

Om de houtlook tegels in het echt te kunnen zien en voelen, bent u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

Houtlook tegels badkamer

Mooie houtlook tegels in de badkamer

De sfeer van een houten vloer terug laten komen in uw badkamer? Dat kan bij de Vloerenman. We bieden onderhoudsvrije houtlook badkamertegels aan die zowel op de wanden als op de vloer gelegd kunnen worden. De houtlook tegels zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Geschikt voor vloeren en wanden

De keramische vloertegels met houtlook staan ook wel bekend als keramisch parket. De producten die onder deze verzamelnaam vallen zijn niet alleen toe te passen als vloer in de badkamer, maar u kunt er ook de wanden mee betegelen. Op die manier geeft u aan uw hele badkamer een moderne uitstraling en creëert u één geheel.

Mooie houtlook tegels in de badkamer

Onderhoud houtlook tegels

De houtlook tegels van de Vloerenman zijn onderhoudsvrij, zelfs als u ze in uw badkamer laat plaatsen. Doordat de tegels van keramiek zijn gemaakt, zitten er geen diepe groeven in zoals bij echt hout en zijn ze gemakkelijk af te nemen met een dweil of handdoek.

Showroom van de Vloerenman

In IJsselstein is onze showroom te vinden waar u kennis kunt maken met de houtlook tegel. Hier adviseren we u graag over welke tegels het beste zijn voor uw badkamer en welke houtlook tegel het beste bij u past.

Showroom van de Vloerenman

Voordelen van houtlook tegels badkamer

Een badkamervloer met houtlook brengt veel voordelen met zich mee. De houtlooktegels zijn kras- en stootbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Ook is het behandelen van een houtvloer verleden tijd, want dit is niet nodig met houtlook tegels. Met een houtlook tegelvloer bespaart u een hoop tijd met schoonmaken en onderhouden.

Verder zien de tegels er hetzelfde uit als een echte houten vloer. Doordat vrijwel alle tegels zijn gekalibreerd, kan de vloer gelegd worden met kleine voegen. Dit zorgt voor een echt houteffect. Ook zijn de tegels perfect te combineren met vloerverwarming, dus met een houtlook badkamervloer hoeft u nooit meer last van koude voeten te hebben.

Afmetingen

Onze houtlook tegels voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen.

Prijs van houtlook tegels in de badkamer

Aangezien elke vloer anders is, bieden we op de website geen vaste prijzen aan. Neem voor een indicatie van de prijs contact met ons op of bezoek onze showroom om een offerte op te laten stellen.

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment houtlook badkamertegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Copyright 2022 | Powered by iClicks

SitemapPrivacy- en cookieverklaringAlgemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?