De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels badkamer

Stoere badkamertegels met houtlook
Met onze houtlook badkamertegel zorgt u voor een geheel andere look, waardoor u een unieke badkamer creëert. De houtlook tegel straalt warmte en gezelligheid, maar ook een strak effect uit. Omdat er geen vuil in de vloer en wanden trekt en ze onderhoudsvrij zijn, zijn onze houtlooktegels zeer geschikt voor in de badkamer. Ook met vloerverwarming zijn houtlook tegels heel goed te combineren.

Om de houtlook tegels in het echt te kunnen zien en voelen, bent u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

Houtlook tegels badkamer

Mooie houtlook tegels in de badkamer

De sfeer van een houten vloer terug laten komen in uw badkamer? Dat kan bij de Vloerenman. We bieden onderhoudsvrije houtlook badkamertegels aan die zowel op de wanden als op de vloer gelegd kunnen worden. De houtlook tegels zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Geschikt voor vloeren en wanden

De keramische vloertegels met houtlook staan ook wel bekend als keramisch parket. De producten die onder deze verzamelnaam vallen zijn niet alleen toe te passen als vloer in de badkamer, maar u kunt er ook de wanden mee betegelen. Op die manier geeft u aan uw hele badkamer een moderne uitstraling en creëert u één geheel.

Mooie houtlook tegels in de badkamer

Verkrijgbare afmetingen

Onze houtlook tegels voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen.

Voordelen van houtlook tegels badkamer

Een badkamervloer met houtlook brengt veel voordelen met zich mee. De houtlooktegels zijn kras- en stootbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Ook is het behandelen van een houtvloer verleden tijd, want dit is niet nodig met houtlook tegels. Met een houtlook tegelvloer bespaart u een hoop tijd met schoonmaken en onderhouden.

Verder zien de tegels er hetzelfde uit als een echte houten vloer. Doordat vrijwel alle tegels zijn gekalibreerd, kan de vloer gelegd worden met kleine voegen. Dit zorgt voor een echt houteffect. Ook zijn de tegels perfect te combineren met vloerverwarming, dus met een houtlook badkamervloer hoeft u nooit meer last van koude voeten te hebben.

Maak uw badkamer optisch groter met houtlook tegels

Er zijn verschillende methoden om onze houtlook tegels in de badkamer te leggen. Omdat de meeste tegels rechthoekig zijn, kunt u ze verticaal of horizontaal leggen. Maakt u gebruik van een rechte, horizontale legwijze? Dan maakt u de badkamer optisch breder. Een verticale legwijze zorgt er op zijn beurt voor dat uw badkamer langer lijkt, maar ook smaller.

Bij de Vloerenman bepaalt u helemaal zelf welke legmethode u wilt toepassen in uw badkamer. Maar voor welke u ook kiest, onze houtlook tegels creëren een huiselijk gevoel en voorzien uw badkamer van een warme uitstraling. Wilt u de verschillende vloeren bezichtigen? Bezoek onze showroom!

Atlas Concorde Heartwood Brandy

Stappenplan om een unieke houtlook badkamer te creëren

Houten vloeren zijn ontzettend populair. In veruit de meeste woningen in Nederland zijn de vloeren bedekt met eiken parket. Deze vloeren hebben een warme en natuurlijke uitstraling en kunnen bijna overal worden gelegd: in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en de gang. Maar er is één plek in huis waar een houten vloer niet altijd geschikt is, en dat is de badkamer. Als hout in aanraking komt met water is de kans op kromtrekking en beschimmeling namelijk heel groot.

Wenst u wel een houten uitstraling in uw badkamer? Bij de Vloerenman hebben we de perfecte oplossing: keramische houtlook tegels. Deze tegels hebben geen van de nadelen van echt hout, maar wel de warme uitstraling en alle voordelen van keramiek:

  • Waterbestendig
  • Beschimmelt niet
  • Werkt niet/trekt niet krom
  • Krasbestendig en slijtvast
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Neemt geen stof op
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gaat levenslang mee
  • Verkleurt niet

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben in ons assortiment de beste A-merk houtlook tegels in veel verschillende kleuren en afmetingen. Met behulp van ons stappenplan kiest u helemaal zelf uw nieuwe vloer uit en creëert u een unieke houtlook badkamer.

Stap 1: laat u inspireren op Pinterest

Heeft u nog geen idee wat voor houtlook vloer u wilt in uw badkamer? Dan is het misschien wel leuk om eerst inspiratie op te doen op onze Pinterest-pagina. Blader door de verschillende categorieën en pin de afbeeldingen die u goed vindt passen bij uw toekomstige badkamer.

Stap 2: vergelijk alle varianten online

Als u zich heeft georiënteerd, dan is het tijd om de verschillende producten en afbeeldingen met elkaar te vergelijken. Komt u er zelf niet uit en heeft u hulp nodig om de juiste houtlook tegels voor in uw badkamer uit te zoeken? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein.

Stap 3: bezichtig en beloop de verschillende vloeren en vraag om advies

In onze showroom kunt u alle voorradige houtlook vloeren bezichtigen. We voorzien u desgewenst van persoonlijk advies en helpen u de juiste vloer voor in uw badkamer te vinden.

Stap 4: koop uw favoriete houtlook tegels voor in de badkamer

Heeft u de perfecte tegels gevonden en wilt u ze kopen? Dan stellen we een offerte voor u op. Als u akkoord gaat met de offerte, bestellen we de juiste hoeveelheid tegels direct.

Stap 5: laat de aanleg van de houtlook tegels in uw badkamer over aan de Vloerenman

We hebben bij de Vloerenman een professionele legservice. Wilt u de badkamertegels met houtlook door ons laten leggen? Geef dit dan aan! We maken graag met u een afspraak om de vloer en eventuele vloerverwarming te komen leggen. Na afloop van de plaatsing checken we uiteraard of we alle tegels goed gelegd hebben.

Stap 6: dweil de vloer één dag na het leggen

Nadat we uw keramische tegels gelegd hebben en de voegen gevuld zijn, sponzen we de vloer voor u af. Bent u 100% tevreden met de nieuw gelegde vloer, dan zijn wij dat ook. Gebruik de vloer vervolgens voor een dag niet en ga er daarna één keer met een dweil overheen om achtergebleven vuil weg te halen.

Stap 7: geniet van uw nieuwe houtlook badkamer

Uw vloer is nu klaar om belopen te worden. Geniet van de nieuwe houtlook tegels in uw badkamer en de vele voordelen die keramiek met zich meebrengt!

Showroom van de Vloerenman

In IJsselstein is onze showroom te vinden waar u kennis kunt maken met de houtlook tegel. Hier adviseren we u graag over welke tegels het beste zijn voor uw badkamer en welke houtlook tegel het beste bij u past.

Showroom van de Vloerenman

Prijs van houtlook tegels in de badkamer

Aangezien elke vloer anders is, bieden we op de website geen vaste prijzen aan. Neem voor een indicatie van de prijs contact met ons op of bezoek onze showroom om een offerte op te laten stellen.

Neem contact op of maak een afspraak

Heeft u vragen over ons assortiment houtlook badkamertegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken.

Neem contact op of maak een afspraak

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?