4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels 60x60 cm

Mooie vloertegels 60×60 cm bij de Vloerenman

Kies voor mooie vierkante vloertegels 60×60 cm in bijvoorbeeld de kleur antraciet of grijs. De Vloerenman heeft een breed assortiment met diverse soorten en looks. Ga bijvoorbeeld voor een mooie natuursteen- of betonlook.

Dankzij de mogelijkheid om ze over vloerverwarming te plaatsen, zijn vloertegels in elke ruimte te leggen.

Bekijk hieronder ons aanbod met vloertegels 60×60 cm. Heeft u een design gevonden dat u mooi vindt, maar wilt u de vloertegel liever eerst in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom.

Vloertegels 60x60 cm
Duurzaam
Geschikt voor vloerverwarming
Diverse looks

Voordelen van 60×60 cm vloertegels

Vloertegels 60×60 cm hebben een mooi, middelgroot formaat. Ze zijn bijzonder populair, omdat ze niet alleen weinig voegen nodig hebben, maar een ruimte ook groter laten lijken. De vierkante vorm van de vloertegels heeft een mooi effect op de ruimte.

Vloertegels 60×60 cm in diverse ruimtes

In de woonkamer

Leg de vierkante vloertegels in de woonkamer en geniet van de uitstraling die deze grote tegels met zich meebrengen. Op de foto ziet u de Marazzi Blend Cream tegel.

 

Vloertegels 60×60 cm in diverse ruimtes

In de badkamer

Onze vierkante vloertegels zijn ook prachtig in de badkamer. Op de foto ziet u hoe de Caesar E-motions Urban Grey tegels gebruikt zijn in een badkamer.

In de badkamer

Verschillende soorten vloertegels 60×60 cm

U vindt in het assortiment van de Vloerenman verschillende soorten vloertegels 60×60 cm. We verkopen namelijk keramische tegels met een verschillende looks. Zo treft u bij ons onder andere betonlook tegels 60×60 aan.

Alle soorten vloertegels, ook in andere afmetingen, die we verkopen, zijn:

Onze legservice voor de vloertegels van 60×60 cm

Bij de Vloerenman hoeft u alleen de keuze te maken voor uw droomvloer met 60×60 vloertegels, wij regelen de rest. In onze showroom bekijkt u rustig al onze tegels in het echt. Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we een offerte op. Bent u tevreden? Dan bestellen we de juiste tegels direct bij de fabrikant in Italië of Spanje.

We spreken van tevoren een datum af waarop we de tegels komen leggen. Het is bij de Vloerenman ook mogelijk om vloerverwarming aan te schaffen. Wanneer u hiervoor kiest, installeren we deze voordat we aan de slag gaan met uw nieuwe vloer. Na het leggen sponzen we de vloer nog even netjes af en dan kunt u genieten van uw nieuwe tegelvloer.

Provenza Dust Black

Prijs van onze vloertegels 60×60

De prijs van de vloertegels 60×60 cm is afhankelijk van de soort tegel die u kiest. Als u contact met ons opneemt, geven we u de prijs op maat aan de hand van de gewenste tegel en de grootte van de ruimte. Wilt u liever een overzicht van alle prijzen van onze tegels? Kom dan langs in onze showroom.

Overige afmetingen van onze vloertegels

Naast ons aanbod met vloertegels 60×60 cm, verkopen we andere afmetingen vloertegels. Een aantal van de meest populaire zijn:

Contact

Als u graag meer wilt weten over onze vloertegels 60×60, neem dan contact met ons op via 030-687 3487 of [email protected]. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken. Hier bekijkt u al ons aanbod in het echt en adviseren we u graag over de tegels.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?