• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 100x100 cm

Prachtige vloertegels 100×100 cm

Geef uw woning een volledig nieuwe uitstraling met onze keramische vloertegels 100×100 cm. U vindt bij ons ons alleen maar hoge kwaliteit vloertegels die te leggen zijn in elke soort ruimte, zelfs in combinatie met vloerverwarming.

Bezoek onze showroom in IJsselstein om onze vloertegels in het echt te bewonderen. U bent van harte welkom.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Hoge kwaliteit

Waarom zou u kiezen voor onze vloertegels van 100×100 cm?

De tegels in de maat 100×100 cm geven uw woning niet alleen een heel mooie en strakke uitstraling, ze zijn ook nog eens erg populair. De grootte van de tegel creëert er namelijk de illusie dat een ruimte groter lijkt dan hij daadwerkelijk is. Een ander voordeel is de afwezigheid van voegen. Waardoor het al sneller één geheel is. Onze vloertegels 100×100 cm zijn geschikt voor elke ruimte, zelfs voor een ruimte met vloerverwarming.

Vloertegels 100×100 in uw woning

Donker

Ga voor een donkere en moderne uitstraling met onze Cercom Gravity Dark tegels in de maat 100×100 cm. Deze donkere tegels zijn mooi te combineren met onze houtlook tegels.

Licht

Met de vloertegels van Cercom geeft u uw woning elke soort uitstraling die u wilt. Op de foto hiernaast ziet u hoe de Cercom Gravity Light tegels zijn gebruikt op de vloer en op de wand.

Ons assortiment met vloertegels

Bent u toch op zoek naar iets anders dan vloertegels van 100×100 cm? U vindt bij ons een breed assortiment met diverse soorten tegels. Bekijk de volgende soorten tegels:

Andere afmetingen vloertegels dan 100×100 cm

Naast onze vloertegels van 100×100 cm verkopen we vloertegels in andere formaten. Een greep uit ons aanbod vindt u hieronder.

De prijs van uw droomvloer

Zodra u weet welke tegels u graag wilt hebben, neemt u contact met ons op. We maken dan een prijsopgave met de kosten van de tegels en van de eventuele extra service. Laat bijvoorbeeld ook vloerverwarming door ons leggen. Kom gerust langs in onze showroom in IJsselstein om uw wensen voor uw vloer te bespreken. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen.

Showroom in IJsselstein

U bent van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u alle tegels in het echt en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat